Magazin > VIP
18895 ogledov

Naša voditeljica svojemu možu: "Če me prevaraš, si mrtev"

Alenka Kesar, Kamenko Kesar Ana Kovač
Ste tudi ve v stresu vsakič, ko gre vaš mož na službeno pot?

Kamenko Kesar je v svoji knjigi Žena ima vedno prav razkril veliko zabavnih prigod, ki se tičejo predvsem njegove soproge Alenke Kesar, znane voditeljice, ki je nekoč vodila tudi priljubljeno televizijsko rubriko Vizita v oddaji 24ur. Kesar se v knjigi na zabaven način loteva tipičnih zakonskih situacij, ki pa jih z ženo vedno rešita z obilico humorja. Tako sta se lotila vprašanja nezvestobe ... 

Alenka Kesar | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

"Držala sva se za roke. Poslušala sva radio in vsak zase zraven potiho pela. Čudovit večer je bil za nama in čudovita noč pred nama. Morala jo bova izkoristiti. Čez nekaj dni bom namreč odpotoval na službeno pot. 'Kesar, če me kdaj prevaraš, si mrtev,' je iz jasnega neba, iz mirnega miru, nepričakovano kot srčna kap udarila žena. Skoraj bi izpustil volan. 'Od kod pa je zdaj to priletelo?' 'Dobro veš, zdaj, ko te dve noči ne bo, ko boš prvič sam brez mene, pa bodo lepe mlade punce okrog tebe.' 'A, daj no, kaj te je pa zdaj prešinilo?' 'Kesar, če se katere dotakneš, si mrtev, samo toliko, da veš.' Nekaj mi je govorilo, da ne smem igrati njene igre. Ubrati moram svoje strune, svojo melodijo, svoj scenarij, Udariti moram nazaj. 'Kdo pa pravi, da bom odsoten samo dve noči?' Oči so ji stopile iz jamic. 'Kako to misliš, da se ti ne bo kaj zgodilo!?' 'Ja, ne vem, kakšen let bom imel, če bo prepozen, bom odpotoval dan prej, saj veš.' 'A tri noči brez mene? Brez mene. Hudič zajetni, a potem jih boš pa veliko dol dal ali kaj?' Potegnil sem jo v svojo igro. 'A ni bolje, če dam dol več različnih kot pa eno večkrat?' hodil sem po tanki meji, ampak iz tega sem se lahko izvlekel samo, če sem dogodek obrnil na zajebancijo," je v knjigi Žena ima zmeraj prav situacijo opisal Kamenko. 

Vam je znana? Ča vas zanima, kako je Kesar možnost nezvestobe povezal z dobrimi deli in kaj mu bo Alenka napisala na nagrobnik, pa si zagotovite svoj izvod. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice