Magazin > VIP
51785 ogledov

Srce parajoča resnica o morebitni nosečnosti naše voditeljice

Alenka Kesar, Kamenko Kesar Osebni arhiv
Zgodba, ki vas bo ganila ...

Alenka Kesar, ki je bila dolgih 17 let voditeljica priljubljene rubrike Vizita v oddaji 24 ur, bo kmalu izdala svojo drugo knjigo, v kateri je povsem iskreno spregovorila o ločitvi in tem, kako se je ponovno zaljubila, poročila in kakšne prepreke ter nagrade ji je življenje prineslo v vlogi druge žene.

Zakon Alenke in marketniškega strokovnjaka ter pisatelja Kamenka Kesarja se zdi danes idiličen in to tudi je, a do te točke sta golobčka prehodila precej trnovo pot, ki jo Alenka opisuje v knjigi Druga žena. Eno od bolečih spoznanj je bilo tudi to, da s Kamenkom nikoli ne bosta imela skupnih otrok, čeprav se je leta 2018 po eni izmed gledaliških premier, ki jo je Alenka obiskala v ohlapni obleki, namigovalo, da zakonca pričakujeta. 

"Želela sem si otroka s Kamenkom. Solze so mi zalivale oči, ostala sem brez besed. Prijel me je za roko in jo stisnil. Tudi on je imel solzne oči.Takrat sem spoznala, da nikoli ne bova imela skupnega otroka. Ne bom mati njegovega otroka. Vedno bom njegova druga žena. Žena, ki ni rodila njegovih otrok.Tisto noč mi je bilo zelo slabo. Za to sem krivila špagete carbonara, ki jih od takrat nisem več nikoli naročila. Čeprav se mi zdi, da je šlo za nekaj drugega. Nekaj, česar nisem mogla prebaviti v duši," je le eno izmed priznanj, ki jih je Alenka razkrila v svoji novi knjigi. 

Iskrena in ganljiva izpoved o ločitvi in novi ljubezni, spisana brez filtra in brez olepševanja, bo marsikomu vrnila vero v ljubezen. Razgaljeno in boleče odkrito je Alenka spregovorila o bolečinah ločitve in o izzivih, ki jih je prineslo novo razmerje. "Ko sem pisala to knjigo, so stavki kar vreli iz mene. Kot bi samo čakali, da jih položim na papir in zaključim neko poglavje svojega življenja. Ob pisanju sem uvidela, kje so točke, ki sem jih že prebolela, in katere rane so še vedno sveže. Verjamem, da se bo v situacijah, skozi katere sem šla kot mama, žena in snaha, našla marsikatera ženska. Upam si trditi, da bo marsikateri ženski knjiga v pomoč in v uteho, predvsem pa v navdih, da je prava ljubezen še mogoča, tudi ko se zdi, da je zanjo morda pozno. Konec koncev sem ob ločitvi že imela 40 let in dve hčerki," je povedala Alenka.

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 4
  • delate 07:15 01.september 2020.

    Koga pa zanimajo Kesarjeve zadeve?Izvzeta je tu samo ona-Alenka,ker ostalo od teh Kesarjev je poden.Ravno za Gusteka so ..Nobene koristi od njih,sam denar,kao slava,pisanje blogov-ki so brez vezne..in te knjige-ha,ha kakšne knjige že?Mene res ne bo ....,Žena ima vedno prav,itd.Kakšni ...prikaži več naslovi,se popolnoma strinjam z ostalima komentatorjema-glih za tazadnjo obrisat so dobre.

  • Avatar Albistella
    Albistella 00:23 01.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • bebo2 17:56 31.avgust 2020.

    A res koga zanima njena zgodba? Mislim da prav nikogar.

Sorodne novice