Magazin > VIP
5166 ogledov

Foto: Neverjetno, kdo se je smukal okoli hiše znane Slovenke!

Alenka Kesar, Kamenko Kesar Ana Kovač
Medtem ko sta s soprogom gledala vsak svojo televizijo, ju je na "obiskovalca" opozorila kar soseda ...

Po idiličnem posestvu novinarke, voditeljice in pisateljice Alenke Kesar na Rakitni se je te dni smukal medvedji mladič, ki ga je v objektiv ujela njena soseda Ema. Alenka pravi, da to ni bilo prvič, pač pa so medvedko z dvema mladičema na njihovem vrtu opazili že pred dvema letoma. Takrat so se oblasti žal odločile, da jih ustrelijo in voditeljica pravi, da so doma vsi jokali kot dež. 

"Res imamo pravo živalsko kraljestvo, predvsem srne in lisice nas pogosto obiščejo," pravi Alenka, ki se je z družino po 83 dneh samoizolacije prejšnji teden vrnila v Ljubljano: "Je bil kar šok videti, da življenje teče dalje, ker za nas je na Rakitni res obstalo. Težko sem šla nazaj, saj mi je prijalo, da smo bili skupaj, da smo se videli za vsak obrok, še bolj smo se navezali."

Sicer pa sta bila tako Alenka kot njen soprog Kamenko Kesar, marketinški strokovnjak in pisatelj, v samoizolaciji zelo ustvarjalna, saj sta napisala novi knjigi. "Kamenko je dokončal knjigo Če bi moški vedeli, ki govori o njegovih izkušnjah s puncami in ženskami. Res je duhovita, svoj stil je izpilil do potankosti in je meni njegova najljubša knjiga. Moja pa izide septembra, naslov je Druga žena in je osebno izpovedna. Govori o tem, kako sem se ločila, kaj vse je vse to za sabo potegnilo in kako so se s tem soočali otroci, kako sem spoznala Kamenka in kaj pomeni status druge žene ter mačehe. Mislim, da se bodo s tem poistovetile vse druge žene in tiste, ki bi si to želele postati, pa se še niso odločile," še dodaja. 

Alenka Kesar, Kamenko Kesar | Avtor: Instagram Instagram

 

 

Komentarjev 1
  • blayo 13:01 09.junij 2020.

    Neverjetno, medved na Rakitni? Tam ga pa res še nikoli ni bilo :)))

Sorodne novice