Magazin > VIP
2919 ogledov

Uau, kakšna ljubezenska popestritev našega znanega parčka!

Alenka Kesar, Kamenko Kesar Osebni arhiv
Tako sta si popestrila karantenski december …

Letošnji veseli december je zelo drugačen, a nekateri se ne dajo. Marketinški strokovnjak in pisatelj Kamenko Kesar je svojo ženo, voditeljico in pisateljico Alenko Kesar, namreč presenetil s čudovito idejo. Adventnim koledarjem za odrasle!

"Narediva si adventni koledar. Vsaj od naju napiše dvanajst želja, ki jih mora drugi izponiti. Želje napiševa vsako na svoj listek, listek prepogneva, da se ne vidi, kaj je gor napisano, vse listke vrževa v eno škatlo in vsak dan izvlečeva en listek in to bo želja, ki jo morava izpolniti tistemu, ki si je to zaželel," je Kamenko predelagal svoji Alenki, ki je idejo z veseljem pograbila. 

In kaj sta si zaželela? Alenkine želje so bile zelooo romantične: "Pripraviš mi popoldansko sladico in kavo ter mi ju postrežeš na kavču. Napišeš in zaigraš mi pesem, samo zame. Prideš na avdicijo za glavno vlogo v filmu. Napišeš mi ljubezensko pismo. Skupaj pečeva rolado ob glasbi Michaela Bubléta. Z menoj gledaš božični film, ob tem pijeva vročo čokolado."

To pa je Kamenko pripravil Alenki: "Danes bom naredil vse, kar mi boš ukazala. Od 16:00 naprej ne bova na telefonu in računalniku. Danes jaz skrbim za tvojo higieno. Perem ti zobe, te umijem pod tušem, namažem s kremo. Večerjo narediva tako, da sva ves čas objeta, ne smeva se izpustiti. Cel dan moraš nositi moja oblačila."

Lepa ideja za popestritev decembra v karanteni in partnerskega odnosa, kajne? 

Komentarjev 5
  • kapibara 14:59 18.december 2020.

    Druga Zvezdana.. a bode tota tudi scalino pila..?? Sam prašam, za prjatla..

  • moder 10:09 18.december 2020.

    Marketinški strokovnjak.... :D

  • Avatar Sherry_Stevens
    Sherry_Stevens 09:21 18.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem prepr0stim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od doma. zaslužim 25 tis0č dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevn0. Za več podrobnosti ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice