Magazin > VIP
5444 ogledov

Znani Slovenec s hudomušnim sporočilom in selotejpom nad nepridiprava

Kamenko Kesar Instagram
So rešili "spor"?

Kamenko Kesar, marketinški strokovnjak, pisatelj in soprog voditeljice Alenke Kesar, je z zelo domiselnim sporočilom presenetil neznanca, ki je zasedel njegov privatni parkirni prostor. Razkril je, da ga je prvi dan pustil pri miru, češ da je bilo mogoče prvič in zadnjič, ko se je naslednji dan ponovilo, pa mu je postregel s "prvim izobraževanjem s prošnjo in prodajnim utrinkom". 

"Spoštovani, vidimo, da imate težave s parkiranjem, naj vam pomagamo. Parkirno mesto (prostor med dvema črtama) je označen s tablo Adrema, to pomeni, da je namenjeno zaposlenim na Adremi. Glede na to, da nas ni veliko, se ne spomnimo, da bi bili naš sodelavec, zato vas lepo prosim, če parkirate drugje ali drugače, da lahko mi parkiramo na svojem. Če pa slučajno za svoje poslovanje potrebujete dobro marketinško agencijo, se nam oglasite na kavi. Adremovci," se je glasilo prijazno sporočilo, ki ga je Kamenko pustil na vetrobranskem steklu in ga prilepil s trdovratnim selotejpom.

Izkazalo se je, da je šlo za gospodično, ki se ji je Kamenkov humor očitno zdel zelo izviren. "Gospodična se je oglasila pri nas na Adrema, je zelo prijetna, z dobro energijo, , vse smo se zmenili, se zabavali na račun obeh, njenega parkiranja in mojega selotejpa, ki ga bo težko dol spraviti. Nihče ni želel nič slabega, se zgodi, bomo šli še kdaj na kavo skupaj. Dobra energija vse reši," je na Facebooku še pripisal Kamenko.

Kamenko Kesar | Avtor: Adrema Adrema

Komentarjev 2
  • stilist 07:13 02.oktober 2020.

    Kao prikrito samopromoviranje...

Sorodne novice