Magazin > VIP
8647 ogledov

Foto: Naša voditeljica povozila samo sebe, rešila jo je hčerka

Alenka Kesar Zurnal24 foto
Žal tovrstne nesreče niso redkost, pred leti se je voznica iz Brežic povozila do smrti, ko je na domači klančini pozabila zategniti ročno zavoro.

Alenka Kesar, voditeljici in pisateljici, ki se je ljudem v spomin vtisnila kot voditeljica priljubljene rubrike Vizita na Pop TV, se je včeraj zgodila nesreča, ki se na srečo ni končala s hudim izidom.

"In se mi je zgodilo drugič. Z drugo nogo. Čeznjo je zapeljal avto. Kot pred 7. leti. Le da sem se tokrat povozila sama. Dobesedno. Zgodilo se je v Novem mestu. Ustavila sem predaleč od parkirnega avtomata, da bi stisnila gumb za parkirni listek. Očitno nisem stisnila ročne, ko sem stopila iz avta, nogo pa sem držala na zavori. Stopila sem iz avta, umaknila nogo in avto je šel nazaj. Skočila sem nazaj proti avtu, da bi ga ustavila, noga mi je šla pod kolo in povozilo mi je nogo. Moja Neli je ustavila avto. Pa še ni voznica. Začela sem jokati. Kako, da se mi je to znova zgodilo? Pred 7. leti me je povozil avto na prehodu za pešce. Čez desno nogo. Ki še danes ni v redu. In včeraj sem bila sama kriva, da je šla težka guma čez levo nogo. Na srečo ni nič zlomljenega. Znova ni nič zlomljenega. Mali medicinski čudež. Na kraj nesreče je prišel moj bivši mož, me odpeljal na urgenco in uredil vse potrebno. Hvala, Blaž Iskra, fajn, da si kirurg! Pol ure zatem se je do bolnice pripeljal še moj Kamenko Kesar in mi dejal, da bo vse v redu. Ker mora biti. In nas vse tri punce odpeljal domov, kjer počivam. Gleženj je otekel, boleč, vseh barv. Ne morem stopiti na nogo. Še nekaj tednov bo tako," je nesrečo opisala Alenka. 

Dodaja še, da je nesreča opomin, da moramo biti v avtu vedno zbrani, ne glede na to, koliko skrbi in zadolžitev imamo: "Kako polno glavo sem morala imeti, kako so mi švigale misli po glavi, da nisem bila zbrana. In me je ustavilo. A samo fizično. Misli vrvijo, se kotalijo, sprašujejo. V redu sem. Živa sem. Noga se bo pozdravila. In jaz bom umirila svoj korak. Zelo upočasnila, da se mi ne bo to nikoli več zgodilo. Pazite na svoje zdravje."

Alenki želimo čimprejšnje okrevanje. 

Alenka Kesar | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 2
  • sam1 11:36 01.oktober 2021.

    Joj,če Hojs to prebere,ti bo pa za vrat poslal še lenuhe,da ti napišejo kazen za lastno ogrožanje.....

Sorodne novice