Magazin > VIP
6759 ogledov

Velika smola naše voditeljice in to že drugič letos!

Alenka Kesar Zurnal24 foto
Res nima sreče …

Alenka Kesar, priljubljena voditeljica in pisateljica, je sporočila, da to poletje očitno nima sreče. "Še ena iz serije: saj ni res, pa je. Pred dnevi sem vam napisala, da sem zbolela pred prvim dopustom, ki sva ga preživljala skupaj s Kamenkom (Alenkinim soprogom, op. a.) in najin teden dni na morju preležala v hotelski sobi in da vse upe polagam na dopust številka 2, ki ga bomo preživljali družinsko. No. Znova sem zbolela. Drugič v treh tednih. In dan dopusta številka 2 je pred vrati. Delam vse, kar znam, da se pozdravim. Ker je očitno nekaj: letos dopust še kako potrebujem," je zapisala na družbenih omrežjih.

Mi ji želimo hitro okrevanje, sicer pa je Alenka odlična družba na počitnicah za prav vse, saj je pred kratkim napisala kar dve knjižni uspešnici, Druga žena in Da bi sladko zaspala, ki sta iskreni in čustveni osebni izpovedi. Prva govori o vlogi druge žene in Alenkinih osebnih izkušnjah, tistih lepih in tudi malo manj lepih, druga je oda materinstvu in bolečini ob minevanju in smrti. Za zurnal24.si pa je razkrila, kaj najraje bere sama: "Zadnja leta najraje berem avtobiografije, rada berem resnične zgodbe o resničnih ljudeh. Verjetno tudi zato, ker tudi sama pišem o svojem življenju, svojih izkušnjah in mi je takšen tip zgodb blizu. Letos bom na morje vzela 10 knjig, računam na prijetno branje!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice