Magazin > VIP
20092 ogledov

Nesreča: Oče umrle 18-letne milijonarke hčerinega partnerja označil za pošast

Anastasia Tropitsel Instagram
Zato za smrt hčerke krivi njenega 12 let starejšega partnerja.

Na Baliju se je pred nekaj dnevi smrtno ponesrečila uspešna ruska vplivnica Anastasia Tropitsel, ki se je lahko že pri 15. letih pohvalila, da je postala milijonarka. Mladenka je izgubila nadzor nad svojim motorjem in trčila obcestno ograjo. Čeprav je nosila čelado, je utrpela hude poškodbe glave. Umrla je še na kraju nesreče.

Anastasia Tropitsel | Avtor: Instagram Instagram

Anin oče po pisanju ruskega časopisa "Komsomolskaja Prawda“ za hčerino smrt krivi njenega 30-letnega partnerja Viktorja Majdanovicha, ki je na Baliju inštruktor vožnje za motoriste. Poleg tega užaloščeni oče trdi, da poskuša Viktor priti do hčerkinega denarja. "Zakaj si ji dal motor, ki je bil štirikrat težji od nje? Pred tabo je stal otrok. Ti pošast! Slabič!“ je zapisal na nekem blogu.
Viktor trdi, da je že več kot 2000 ljudi naučil varne vožnje z motorjem, Anin oče pa pravi, da je v 12 letih zakrivil kar pet nesreč svojih učencev – eden od njih sedi na vozičku, eden pa potrebuje proteze.

Tudi uporabniki spleta za Anino smrt krivijo Viktorja. "49-kilogramsko dekle posaditi na 168-kilogramski motor je neumna ideja. Celo laikom je to jasno,“ je nekdo zapisal.

Viktor naj bi po besedah žrtvinega očeta poskušal z njenega računa dvigniti denar. "Že dva dni poskuša priti na stran. Seveda smo vse zablokirali.“

Med Ano in očetom je tik pred njeno smrtjo izbruhnil prepir, ker se ni strinjal z njeno kariero, ki se je začela, ko je dopolnila 12 let. Poleg tega ni odobraval niti njene zveze z Viktorjem. Ana je zato očeta obtožila izdaje.

Svetlolasko bodo upepelili. Del pepel bodo raztrosili na Baliju, del pa bo oče prepeljal v Rusijo. 
 

Komentarjev 5
  • Avatar Tollijenka
    Tollijenka 01:27 27.junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • kapibara1 18:48 26.junij 2020.

    Čudn da se fotr ni vprašal kaj ej pa on naredil da do tege nebi prišlo.. od rojstva naprej.. je isti zboljenc k maala..

  • Snežinko 16:30 26.junij 2020.

    V temle je kar nekaj bedarij. Prva: vsak je SAM odgovoren za svojo vožnjo. Instruktor mu lahko 100x reče, da naj vozi počasi, če se voznik odloči divjati bo divjal in bo za to sam kriv. Naprej: a neumnost je ...prikaži več 50 kilsko osebo postaviti na 150 kilski motor? Bedarija, da ni večje. Kakšna je šele potem neumnost posaditi 100 kilskega dedca v 20 tonski kamion? Spet smo pri istem kot sem že napisal: če nekdo DIVJA, potem kile niso važne, ampak STIL VOŽNJE. Poleg tega je tale motor en lažjih...