Magazin > VIP
1071 ogledov

Neverjetno, kakšna vprašanja dobivajo te znane Slovenke in to leta 2023!

Hellcats Instagram
Naša dekleta čaka čudovita priložnost, ki si jo vsak glasbenik lahko le želi ...

Naša legendarna zasedba Hellcats, ki sta jo pred dvajsetimi leti ustanovili sestri Sasha in Sonja Zagorc, je dobila sanjsko priložnost. Letos bodo namreč nastopile v znanem londonskem klubu Club 100, kjer so igrali tudi Sex Pistols in Rolling Stones, v klubu pa ima zasebne koncerte celo Metallica. Sasha je za Žurnal24 povedala, da so bile na ta nastop povabljene, čeprav še sama dobro ne ve, kje so jih opazili. "Na koncertu Pankrtov je bil gost tudi basist Sex Pistolsov, me pa smo nastopile kot predskupina, morda nas je on predlagal," je povedala Sasha, ki se te dni intenzivno pripravlja na petkovo (14. 4. 2023) matinejo na Ljubljanskem gradu, s samostojnim koncertom bodo namreč začele že ob 20.00. To bo zadnji koncert pred poletjem, saj se dekleta nato zaprejo v studio, kjer bodo po sedmih letih končno posnele novo skladbo.

Za njimi pa je uspešni festival Dan rock žena, na katerega so v ljubljanski Orto bar povabile tudi italijansko zasedbo Wicked Asylum in Replicᴜnts iz Beograda. Članica italijanske zasedbe je na nastop prišla celo v družbi cele družine, otrok, moža ter staršev, in tudi za naše vražje mačke to ni nič nenavadnega. Kar tri dekleta so namreč že mamice, le njihova kitaristka še ni. Sasha ima doma celo enoletno deklico in veliko soprogove podpore pri tem, kar počne. Dekleta iz skupine Hellcats namreč pravijo, da na nastopih ali vajah še vedno dobijo vprašanje, ki ga njihovi moški kolegi ne, in to je, kje imajo ta čas otroke. "Kar se tega tiče očitno še vedno živimo v pamtiveku. A imamo srečo, da naši partnerji zelo razumejo in podpirajo našo kariero, tudi intenzivno pomagajo, in tako vsekakor ne sodijo v to skupino moških," še dodaja Sasha. 

V skupini Hellcats pa je nekoč pela tudi naša zelo znana voditeljica, katera, preverite TUKAJ

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hellcats (@hellcats.si)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice