Magazin > VIP
230 ogledov

Nika Kljun je bila ob Justinu, ko se je zjokal

nika kljun Vince Trupsin
Zgovorna plavolaska Nika Kljun je pred nekaj dnevi spet nastopila ob boku Justina Bieberja. To pa ni vse. Povedala nam je več o sodelovanju v enem od resničnostnih šovov.

Pretekli vikend smo bili priča glasvenim nagradam VMA, na katerih je nastopal Justin Bieber. Nastop je pomenil vrnitev na glasbeno sceno po triletnem premoru. Po nastopu se je Justin zlomil in na odru zajokal. Ob njem je bil takrat tudi naša Nika Kljun, ki je do zdaj že nekajkrat nastopila z njim. Poleg tega, da vsako leto spozna kakšnega novega zvezdnika, s katerim zapleše na odru, pa so pred njo seveda tudi druge obveznosti. Trenutno sodeluje pri šovu So You Think You Can Dance (op.p. Torej misliš, da lahko plešeš). Pravi, da je to prav posebna izkušnja in da je na svoje varovance zelo navezana.

Kako bi opisali sodelovanje z So You Think You Can Dance (SYTYCD)?

Gre za se en dosežen cilj, ki sem ga imela pred sabo. Sama sebi sem potrdila, da je to res tisto, kar ljubim. Predajati svoje 23-letno plesno znanje na plesalce, ki so lačni sprememb in trdega dela v dvorani v drugačnem okolju kot na workshopih. Že od malega sem se na televiziji počutila domače in kasneje sem tudi vedno rada koreografirala za nastope različnih pevcev za televizijske oddaje, a koregrafirati za plesno tekmo na televizijskih ekranih je popolnoma drugače in lepo v svoji drugačni luči. Tako na Potrugalskem kot v Ukrajini sem na šovih koreografirala s priznanim trenerjem, koreografom, plesalcem in navsezadnje mojim zelo dobrim prijateljem Camillom Lauricella, sicer pobudnikom, da najino koreografijo poneseva v svet še preko televizije in ne le socialnih omrežij.

Ali ste, ko v oddaji SYTYCD gledale svoje varovance, zelo živčni?

Vedno, saj sem tudi sama še vedno plesalka in točno vem, kako se počutijo na plesišču in pred nastopom. A največkrat sem prijetno vzhičena. (smeh)

Kakšni ste kot učiteljica, trenerka? Kako bi se opisali?
Z
elo direktna in natančna. Veliko zahtevam od plesalcev, ker vem, da le s trdnim delom lahko prideš do velikega uspeha. Vedno rada tudi pohvalim plesalce in jih motiviram s svojo energijo in pozitivnostjo, če le vidim, da so z možgani pri stvari in treninge jemljejo resno. Nikoli nisem marala nehumanih trenerjev, zato tudi sama nikoli ne bom taksna. Lepota trenerjev je v tem, da imaš moč inspirirati plesalce, jim polepšati trenutke in dneve, jih videti rasti in jih usmerjati v pravo smer. Biti na nek način njihov vodič skozi življenje. S svojimi Bolero hip hop skupinami sem preživela nekaj neizmerno emocionalnih in lepih let, ki jih bom vedno nosila in hranila v srcu.

Pred nekaj dnevi smo vas spet videli na podelitvi nagrad MTV VMA, kjer ste nastopili z Justinom Bieberjem? Še en velik dosežek v vaši karieri, kako ste se počutili na odru?

Lepo je bilo zopet na odru VMA’s. Prvič sem nastopala leta 2011, ko sem plesala v tributu Britney Spears in bila ena izmed njenih imitatork, tokrat pa je bilo posebno in magično v drugačni luči. Vsi plesalci smo nastop doživljali zelo čustveno, ker vemo, koliko mu je ta nastop pomenil. Njegova vrnitev na sceno po treh letih ni mačji kašelj. V čast mi je, da sem lahko te pomembne trenutke, ki bodo postali čez čas zgodovinski, delila z Justinom in ostalim čudovitim plesnim timom. 

Izdal je novo pesem. Ali to pomeni, da se nam obeta svetovna turneja? Vas bomo videli na tej turneji?

Turneja naj bi se pričela v začetku naslednjega leta, a več podatkov se zal ne morem izdati. V Los Angelesu te industrija nauči, da moraš trenutke uspeha makismalno uživati, saj se stvari lahko kaj hitro spremenijo. Četudi lahko rečemo, da smo plesalci na njegovi promocijski turneji, ne jemljemo nastopov za samoumevne. Mislim, da je vedno treba biti hvaležen za vsak dogodek v karieri in ostati na realnih tleh. Verjamem v to, da se nam vse v življenju zgodi z razlogom, zato moraš življenju prepustiti, da te vodi in zaupati njegovim odločitvam.

Po nastopu se je Justin zlomil in začel jokati. Kaj mislite, da se je zgodilo?

Mislim, da je čisto normalno, da so ga preplavila mešana in tako močna čustva. Tudi on je samo človek. Ima veliko srce. Več bo povedal on sam, zagotovo zelo kmalu.

Bi predlagali Justinu, da obišče Ljubljano ali vsaj kakšno mesto v bližini?
Seveda! Nekaj lepega sem mu o Sloveniji že povedala, kaj bo čas prinesel, pa bomo že sami videli (smeh).

 

A video posted by @nikakljun on Aug 31, 2015 at 2:43pm PDT

Komentarjev 6
  • Margity Tedea 01:48 05.september 2015.

    "So you think you can dance" ne pomeni "Torej misliš, da lahko plešeš" ampak "Torej misliš, da znaš plesati".

  • blueone 19:31 01.september 2015.

    dobra je...sam še pet začne...upam, da ma posluh...

  • kapibara 14:43 01.september 2015.

    En je za Niko..