Magazin > VIP
34755 ogledov

Nika Kljun: Uspela v Hollywoodu, a močno udarila čez Slovence!

Nika Kljun POP TV/ Žurnal24
Naša najbolj znana plesalka se je izpovedala …

Ta teden je voditelj Uroš Slak v oddaji 24ur zvečer gostil plesalko in koreografinjo Niko Kljun, ki ji  je uspelo v Hollywoodu. Nika je sodelovala z zvezdniki, kot so Justin Bieber, Beyonce, Jennifer Lopez, Britney Spears, Simon Cowell in One directon, v zadnjem času tesno sodeluje z legendarno Paulo Abdul, s katero sta postali tudi prijateljici. Niki je uspelo v Hollywoodu, njena pot pa je tlakovana s trdim delom, tudi v nočnih urah, kot je povedala Slaku. 

Medtem ko ji je uspelo v svetovni meki blišča, pa smo ji Slovenci menda pogosto metali polena pod noge. "Slovenci ne znamo spoštovati trud nekoga drugega, ga pohvaliti, raje rečemo prvo negativo in to je mene zelo zelo bolelo. Ko sem odraščala, sem o sebi slišala zelo veliko stvari. Da sem zmagovala zato, ker sem hčerka od staršev od Bolera, v tujini si plesala za tega in tega, ker imaš poznana starša. Mislim, da mojih staršev v Ameriki res nihče ne pozna. Mislim, da ker sem bila tako uspešna v Sloveniji, sem tudi v tujini. Zelo boli, ampak Amerika me je osvobodila vseh teh ljudi in tega negativizma. Delala sem na sebi, prebrala ogromno knjig in zato sem tudi ostala v Hollywoodu," je povedala Kljunova. 

Komentarjev 14
  • Petrapetra 20:51 20.december 2019.

    In potem prebereš komentarje in vidiš točno to o čemer govori Nika...nevoščljivost, žlehtnobo, negativizem....Popolnoma prav ima, tu pa zlobne komentarje pišete ravno tisti, ki se lahko poistovetite z Nikinim komentarjem, skriti za najrazličnejšimi vzdevki in računalniškim ekranom, medtem, ko se ...prikaži več je mogla punca s trdim delom in trudom pošteno dokazati. Bravo slovenjceljni!

  • peter72 22:18 15.december 2019.

    Drago dekle! Ne obsojaj vseh Slovencev, ker sploh nisi tako poznana v Sloveniji kot si očitno predstavljaš! Lepo, če ti je uspelo v svetu jaz ti privoščim čeprav te sploh ne poznam.

  • slava68 14:35 14.december 2019.

    Očitno Niki komentatorji zamerijo njeno navdušenje nad glasbo Avsenikov v oddaji Znan obraz ima svoj glas in pesmijo Tam, kjer murke cveto, ki jo je zapela Eva Boto https://www.youtube.com/watch?v=0SYrbiSkvXc