Magazin > VIP
36083 ogledov

Nika Zorjan pretresena: Mi lahko nekdo razloži, kaj se dogaja v moji podzavesti

Nika Zorjan Joongla
Pevko je tlačila mora.

Nika Zorjan, naša priljubljena pevka in eden od obrazov kanala Joonglaa, je svoje sledilce prosila, naj ji pomagajo razvozlati, kaj se dogaja v njeni podzavesti. 

Imela je namreč nadvse nenavadne sanje. Bil je njen poročni dan. Nekdo je prišel na idejo, da bi na tej lokaciji lahko posneli tudi spot za njeno pesem Poljubi me na božič. Eden od igralcev je bil zaprt v sobi, ki je Nika ni smela odpreti, ker bi sicer izbruhnil kaos. Moški je bil namreč psihopat. Nato se je v njenih sanjah pojavila še prijateljica iz osnovne šole, ki je Nika že mnogo let ni videla, in ji rekla, da jo bo pospremila v fitnes center. To pa ni bil edini obisk … "Izvem tudi, da moja babica Angela ni mrtva, ampak da je prišla nazaj. Poklicala me je po telefonu: 'Ej, Nika, ali lahko pridem k vam, rada bi se družila z vami.' Nato se je pojavil še Luka Sešek in mi začel svetovati, kako naj se fotografiram, da bo poročna fotografija čim lepša za objavo na družbenih omrežjih.“

Niko so sanje vznemirile. "Ali mi lahko nekdo razloži te sanje. Res me zanima, kaj se dogaja v moji podzavesti,“ se je po pomoč obrnila na svoje oboževalce. 
 

Komentarjev 8
  • Vzajemnez 13:43 04.marec 2021.

    To je pa ja cisto enostavno. Dekletu tiktaka bioloska ura. Boji se stopiti v zvezo. Raje bi bila spet otrok.

  • sam1 17:09 03.marec 2021.

    To je pa že malo preveč-morda kakšen posvet pri dobrem psihiatru.....

  • popokatopetl 16:01 03.marec 2021.

    Nč tacga, "1st world problems", vsaka medijska zvezdnica pač rabi psihoterapevta, vse se reši samo poceni ni.