Magazin > VIP
8929 ogledov

Niko Zorjan prizadela smrt v družini

Nika Zorjan Joongla
Od ljubljene se je poslovila tudi na spletu.

"Babica Angela. Falijla nan boš fejst. Fala za tvojo ljubezen! Vedno boš z nami," je Nika Zorjan z zlomljenim srcem zapisala na Instagramu in svojim oboževalcem sporočila, da bo babico Angelo zelo pogrešala. Niki in njeni družini izrekamo sožalje.

Pevka je že večkrat povedala, da si je s svojo družino zelo blizu, zato je ta udarec še toliko hujši. "Kot družina smo zelo povezani, tudi glasbeno. Oče igra bas kitaro in smo kot Kelly Family (smeh). Na Facebooku imamo celo skupino Zorjan Family (družina Zorjan op. a.) in to mi, sploh, ker živim v Ljubljani, ogromno pomeni," je Nika za zurnal24.si zaupala januarja, ko se je razgovorila o svoji sestri Evi, ki je tudi njena spremljevalna pevka. 

 
Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:16 15.februar 2021.

    Glede tega 'poslavljanja' od mrtvih na družabnih omrežjih in direktno naslavljanje pokojnih (npr. Draga babi, bila si moje vse, Lepo potuj / spi in podobne nebuloze) ... A je to kaka nova religija? Nekdo umre, fejs(t)bukovec / instagramovec napiše solzav ...prikaži več zapis in misli, da ga pokojni prebere? Oz. kaj je fora teh zapisov? Če gre le za nabiranje lajkov, avtor ni nič drugega kot attention whore.

Sorodne novice