Magazin > VIP
70835 ogledov

Opa! Tako vročo sestro ima Nika Zorjan

Eva Zorjan Instagram
23-letnica je prava paša za oči in ušesa ...

Naša priljubljena pevka Nika Zorjan ima pet let mlajšo sestro Evo (23), ki je prav tako poželjiva kot njena slavna sestra. Nika o njej govori v samih presežkih. "Sva najboljši prijateljici in zelo povezani, vse si lahko zaupava. Eva študira fizioterapijo, je pa tudi moja spremljevalna vokalistka. Cela družina smo zelo povezani, tudi glasbeno. Oče igra bas kitaro in smo kot Kelly Family (smeh). Na Facebooku imamo celo skupino Zorjan Family (družina Zorjan op. a.) in to mi, sploh, ker živim v Ljubljani, ogromno pomeni," pove pevka, ki pa prizna, da se znata z Evo še danes sporeči.

"Seveda sva se kot mali ravsali, še zdaj se. Imava tipičen sestrski odnos. Ona je bila tista divjakinja, ki me je tepla, jaz pa sem se ob njej učila potrpežljivosti. Eva je močna punca, zelo samozavestna, ornk baba. Zaveda se, da je lepa, znotraj in zunaj in to tudi izžareva. Zelo je nadarjena, dobro poje, riše, lepo me zna našminkati, je talent za ustvarjanje. Tudi pri zadnjem videospotu mi je ogromno pomagala, napis iz piškotov, ki je viden na začetku je pekla in izrezovala 5 ur," slavospev svoji mlajši sestri zaključi Nika. Dobra novica za vse, ki jim je Eva padla v oko, in teh zagotovo ni malo, pa je, da je lepotica trenutno samska. 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Lion007
    Lion007 09:26 22.januar 2021.

    Kdo jo bo prvi imel v postelji????

  • dusan72 07:53 22.januar 2021.

    Pozabil si dopisat, da na severnem tečaju. Ampak jebiga, cilj je dosežen. Ona napiše, mi kliknemo in komentiamo. To je cilj in njena plača. Na koncu izpademo kreteni mi, ki sploh še obiskujemo ta skret od "strani".

  • Avatar pantani
    pantani 07:32 22.januar 2021.

    Slavna,ahahahahahahahaha,pa ste res...Tale A.H.F ima IQ sobne temperature.

Sorodne novice