Magazin > VIP
95440 ogledov

Nekdanja pevka skupine Tabu zbrala denar za vrnitev, zdaj pa se je zgodilo to

Nina Vodopivec instagram
Nekdanja pevka skupine Tabu odšteva dneve do odhoda iz ZDA.

Pred časom smo že pisali, da se je Nina Vodopivec, nekdanja pevka skupine Tabu, v ZDA znašla v hudi stiski. S pomočjo platforme spotfund je zbrala dovolj denarnih sredstev za pot nazaj domov, a zapletlo se je.

Vodopivčeva se je svojim številnim spletnim sledilcem oglasila preko Instagram računa in pojasnila, da bi njeni psički že morali potovati proti Sloveniji, a se je zalomilo. Bili sta že v boksih, pripravljeni na pot, izkazalo pa se je, da manjka dokument, ki je nova dodatna zahteva Amsterdama.

"Psički letita sedaj šele v sredo," je pojasnila in dodala, da njeno srce trepeta, ker si ne želi, da bi bili preveč travmatizirani zaradi celotnega procesa.

"Jaz pa letim že en dan prej, v torek zjutraj," je še obvestila svoje sledilce. Klub zapletom nekdanja pevka ostaja optimistična in se zelo veseli vrnitve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Voda (@ninainvoda)

Komentarjev 7
  • kapibara1 14:08 23.maj 2022.

    Fprašte Tabu-jevce za ka so jo znogirali.. pa ne se na tisto grlo/ glasilke naslanjat.. Novi Fosili so šli v franže tudi radi beline v nosku

  • kapibara1 14:03 23.maj 2022.

    A za pasje letenje ste doniral denar.. :-) :-) hahhaahhh kdor ma- ma-- pa da tudi za pasjo neumnost

  • Avatar Kimberley-Echo
    Kimberley-Echo 10:53 23.maj 2022.

    Kakšni neverjetni kontrasti Slovenije. Pol prebivalstva ne dobiva minimalnega plačila za delo in komajda pridejo skozi mesec, spet drugi zbirajo štoflce za operacije in potem se pojavijo ljudje, ki jih skrbi počutje psičkov med letalskim poletom, ki ga lastnik ni ...prikaži veči plačal s svojim denarjem. Pa kdo to lahko razume?