Magazin > VIP
70 ogledov

"Nisem bila na bunga bunga zabavi"

Kataya
1/5
Facebook
Pevka Kataya nam je zaupala, kaj je pravzaprav počela na jahti Silvia Berlusconija.

Priljubljena pevka Kataya je pred nekaj dnevi dvignila precej prahu, ko je na svojem profilu na Facebooku objavila fotografije, kako uživa na jahti Silvia Berlusconija. Sprva je bila glede tega zelo skrivnostna, zdaj pa nam je končno zaupala celotno zgodbo o tem. "To je čoln, ki je bil nekoč v lasti Berlusconija, nato pa ga je prodal družinskim prijateljem mojega fanta za 350 tisoč evrov, nov stane milijon evrov. Zelo je hiter in lep, ves je oblazinjen ... Res se je bilo fajn peljati z njim," nam je razložila glasbenica in dodala, da je na njem uživala ves prejšnji teden, ko je v družbi fanta in prijateljev plula ob Dalmaciji.

Seveda pa so se ob novički, da se je znašla na Berlusconievi jahti, pojavila tudi ugibanja, ALI je zdaj ena od deklet, ki nekdanjemu italijanskemu premierju krajšajo čas. A Kataya se ob tem le smeji in pravi: "Njega ne poznam osebno, nisem bila na bunga bunga zabavi, nisem ena od njegovih deklet (smeh). Imam fanta že štiri leta, na tem čolnu sva bila oba," je sklenila.

Komentarjev 8
  • allstarr111 21:52 28.julij 2013.

    Zadel si ga v nulo, res je wally :) vsa čast, to da so blazine umazane je izak normalno, se pač zgodi če zadeva stoji, enako podn, desno je videt že kr načet. V bistvu me pri vsej ...prikaži večj zadevi najbolj moti samo to, da neketeri pričakujejo da skočiš ne neko barko, se uležeš in en te slika ter napišeš da si bil pri XX osebi na jahti, to me ne moti, moti me to da tak folk pričakije da bomo to verjel, najnovejša je Sanja G. ona je tud na pazi "družinski jahti" a edina slika je z jadrnice (pa še ta je stara nekje 5-6 let) ostalo so z obale :) Madona more bit križajenje po obali zanimivo :) OMG

  • Matjaz Kalc 18:43 21.julij 2013.

    Kot prvo, to ni jahta temvec tender, kar sluzi za krajse izlete na obalo, ko so jahte na sidru. Izgleda kot Wally tender okrog 12-15m dolzine in je glede na slike precej slabo vzdrzevan, popravite me, ce sem se zmotil.....

  • Method 12:47 18.julij 2013.

    Nevem gdo ta zenska je , ampak nezgleda dovolj dobro da bi bla sploh povabljena na bungabunga zabave od berlusconija.Tko da ta clanek pomoje samopromocijsko sranje.