Magazin > VIP
11023 ogledov

Nov udarec za Celine Dion

celine dion Profimedias
Kanadska pevka Celine Dion žaluje.

V 93. letu starosti je umrla mama pevke Celine Dion. Thérèse Tanguay-Dion je umrla le tri dni dni po četrti obletnici smrti Renéja Angélila, pevkinega moža. 

Thérèse Tanguay-Dion je umrla obkrožena z družino in prijatelji, so ob potrditvi novice sporočili iz pevkine ekipe. "Mama, zelo te imamo radi. Nocojšnji koncert posvečam tebi. Z vsem srcem ti bom pela. Z ljubeznijo, Celine," je zapisala pevka, ki je trenutno na koncertni turneji. Obiskovalcem koncerta v Miamiju je povedala, da je mama imela že nekaj časa zdravstvene težave. Vsa družina se je v njenih zadnjih dneh zbrala ob njej v Montrealu. Pevka nadaljuje z nastopi, saj bi, kot pravi, mama tako želela. 

Poleg Celine se je Thérèse v zakonu rodilo še trinajst otrok. Mož Adhémar-Charles je umrl leta 2003, pred štirimi leti pa je po težki bolezni umrl tudi takrat 59-letni sin Daniel. Daniel je umrl le dva dni po smrti Renéja Angélila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.