Magazin > VIP
3559 ogledov

Nov udarec za Coro Schumacher, zvezde ji trenutno res niso naklonjene

cora schumacher Profimedia
Zarotili so se proti njej.

Težave Core Schumacher se nadaljujejo. Kot smo poročali, je morala zaradi težav z zdravjem že po treh dneh zapustiti šov Jaz sem zvezda, spravite me od tod. RTL, ki predvaja šov, Cori ni verjel, da je odšla, ker jo moti dim tabornega ognja. Lepotica se je zato prostovoljno odpravila v zasebno kliniko, da bi dokazala, da ne laže. 

Sedaj pa se je sprla še s svojim najboljšim prijateljem Jörgom Kunzejem, ki jo je pospremil v Avstralijo, kjer snemajo šov. Vsi tekmovalci in njihovi spremljevalci bivajo v luksuznem hotelu Imperial, kjer naj bi bilo trenutno zelo napeto.

Bild je poročal, da so se spremljevalci ostalih kandidatov zarotili proti Schumacherjevi. Kunze svoje prijateljice pred zlobnimi jeziki ni branil, ampak se je z njimi spoprijateljil. Tudi sedaj, ko je Cora že zunaj, se ne druži z njo, ampak spremljevalci resničnostnega zvezdnika Fabia Kneza

Cora se je na govorice odzvala na Instagramu. "Tukajšnji dnevi so čustveni in turbulentni," pravi Cora, ki je ob tem priznala, da v takšnih izjemnih situacijah hitro pride do razprtij. "Menim, da potrebujeva čustveno distanco. Mislim, da nama bo to dobro delo."

Več o sporu ni povedala, se je pa prijatelju zahvalila, da jo je dobro zastopal. Nerazčiščene zadeve bosta reševala doma, jo še citira RTL. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.