Magazin > VIP
28490 ogledov

Razkrila resnico o Schumacherjevi, bilo je zelo hudo

cora schumacher RTL
Drama v in tudi po šovu.

Nekdanja žena dirkača Formule 1, Ralfa Schumacherja, Cora Schumacher, je bila med znanimi obrazi, ki so se udeležili nemškega šova Jaz sem zvezda, spravite me od tod, ki ga snemajo v avstralski džungli. Njen nastop je že takoj dvignil veliko prahu, saj je spregovorila o svojem propadlem zakonu in med drugim povedala, da je bila mnogokrat zaničevana. 

Dan pozneje je kamp zapustila. Govorilo se je, da se je ustrašila bivšega, saj je podpisala pogodbo o molčečnosti. Cora je razložila, da je morala oditi, ker je imela zdravstvene težave. Tik pred nastopom je namreč prebolela kovid, a njena pljuča očitno še niso bila povsem zdrava, saj ji je dim, ki se je valil od tabornega ognja, povzročal velike težave. RTL, televizija, ki predvaja šov, ji očitno ni verjela. Da bi dokazala svoj prav, se je Cora prostovoljno podala v zasebno kliniko po drugo mnenje. Več o tem TUKAJ. RTL je sicer zanikal, da je bila Cora v bolnišnici. Povedali so le, da so jo poslali na pregled, na katerem menda niso ugotovili nič novega. "Dejstvo ostaja, da ni zdravstvenih razlogov, da se je Cora Schumacher odločila za odhod,” pravi RTL.

V kampu se je Cora zbližala z modno oblikovalko Saro Kern, ki je morala šov zapustiti v soboto in besedam RTL-a nasprotuje. "Najin odnos je bil poseben. Ni ji bilo lahko. V kamp je prišla bolna. Slabo se je počutila, težko je bilo poslušati njene močne napade kašlja. Oditi je želela že prvi dan, a stavka, ki bi jo rešil, ni zmogla izustiti, ker si je želela nadaljevati," je Bild povedala Kern, ki popolnoma razume Corino odločitev, da je šov zapustila. "Paziti je treba na zdravje. Ni bila v dobrem stanju," je še dejala. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.