Magazin > VIP
82 ogledov

Nova kmetija že čaka

Kmetija Nada Černič Cvetanovski
Pripravljena na nove kmete. Posodobljena poslopja in cesta.

"Dvanajst tekmovalcev, ki bodo sodelovali v resničnostnem šovu, se bo na kmetijo preselilo že čez dva tedna," je povedal naš vir. Komercialna televizija pa je na spletu objavila, da bo Kmetijo, ki jo bo vodila Lili Žagar, začela predvajati jeseni, torej z zamikom.

Nove strehe, stara štirna

V dveh mesecih, odkar je Žurnal24 odkril skrivno lokacijo v sevniški občini, se je na kmetiji marsikaj spremenilo. Hlev je obnovljen, dobil je novo ostrešje, tudi na hiši je salonitno opeko zamenjala sodobna. Stari kozolec so zamenjali z novim, ki je obložen s krmo. Pred hišo so postavili staro štirno, čeprav je bila na kmetijo pred dvema letoma napeljana voda. Poljščine, ki so jih posadili spomladi, dobro uspevajo in so zaščitene pred divjadjo. Kot smo opazili, je pred domačijo nanešena nova travna ruša, da je vse videti bolj zeleno. Nova pot do kmetije, ki je speljana iz Trnovca, bo med šovom zaprta za promet, pa tudi sicer mora človek poznati številne trike, da se prebije do kmetije, saj do tam uradno nihče nima dostopa.

Vinko bo gospodar

Naš vir pravi, da naj bi bil gospodar kmetije Vinko Špitalar iz Podgorice pod Lisco, ki naj bi ga organizatorji spoznali pri urejanju okolice kmetije. Televizijci pa naj bi bili 10 tednov, kolikor bo trajal šov, nastanjeni na kmečkem turizmu Grobelnik v Podvrhu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.