Magazin > VIP
4754 ogledov

Nova razkritja: Tako neprijetno je bilo delati za zakonca Sussex

meghan markle Profimedia
Zaradi tega je Meghan Markle zapustila asistentka.

Že nekaj časa se govori, da se zakonca Sussex, še zlasti Meghan, nista lepo obnašala do svojih podrejenih. Zaradi obtožb, da jih je vojvodinja ustrahovala, je dvor napovedal preiskavo.

Sedaj na dan prihajajo nove podrobnosti. Asistentka Melissa Touabti je Meghanino jezno plat prvič videla pred zabavo, ki jo je vojvodinja organizirala kmalu po zaroki s Harryjem. Za goste je naročila posebne rdeče odeje, ki pa niso bile prave barve … "Odeje niso bile pravega odtenka in Meghan je znorela nad Melisso,“ je The Telegraph povedal vir. Melissa naj bi bila po dogodku travmatizirana. Dvor je zapustila šest mesecev po Harryjevi poroki. 

Po poroki maja 2018 sta zakonca Sussex postala še bolj zahtevna. Njuno osebje je moralo od jutra do večera odgovarjati na njuna sporočila. "Vikendi, prazniki  - nista poznala meja. Ves čas so viseli na telefonih.“ Kljub precej skromnemu plačilu mnogi na dvoru vztrajajo, saj v tem, da služijo kraljevi družini, vidijo veliko čast. To naj bi Meghan in Harry izkoriščala.

"Izključijo te, zmanjšajo tvojo samozavest, s tabo govorijo zviška: v enem trenutku si del njih, v naslednjem pa nezaželena oseba. /.../ Takšnemu obnašanju še nisem bil priča. Žal mi je, da poznam dogajanje v zakulisju,“ je povedal neki nekdanji zaposleni, ki je tudi razkril, da je bila Meghan tako dominantna, da se je Harryja prijel vzdevek "talec“.

Meghan in Harryja obtožbe zavračata. 
 

Komentarjev 1
  • leonardo 09:51 06.april 2021.

    Seveda. Kako pravi že tisti pregovor : Ko cigan na konja sede.....