Magazin > VIP
14912 ogledov

Nove fotografije Athine Onassis so skrb vzbujajoče

athina onassis
1/4
33-letnica je dokaz, da si z denarjem ne moreš kupiti sreče.
Ali grška milijarderka Athina Onassis, edina dedinja ladjarja Arija Onassisa, še vedno ni prebolela ločitve od brazilskega profesionalnega jezdeca Dode Alvara de Mirande Neta? Njene najnovejše fotografije so skrb vzbujajoče. Athina je bleda, shujšana, pod njenimi očmi so temni kolobarji … 

Deset let starejši Doda je bil njena velika ljubezen, enajst let po poroki pa je bilo pravljice konec. Athino je prevaral. V postelji z drugo so jo zasačili njeni varnostniki in ga zatožili šefici. Po ločitvi je Athino zadel še en udarec. Doda si je takoj našel zamenjavo. Njegovo srce je osvojila manekenka Denize Severo, s katero se je tudi poročil. 

Odločitev, da se od njega loči, je bila zanjo zelo težka. Bil je njena velika opora. Athina ni imela najbolj srečnega otroštva. Ko je bila stara tri leta, ji je zaradi zastoja srca umrla mama Christina. Dočakala je le 37 let. Otroštvo je preživela pri očetu Thierryju Rousselu. Kot poročajo mediji, je bil njun odnos težak. 

athina onassis Magazin Athina Onassis: S temi posnetki ji je zaril nož v srce
Komentarjev 2
  • Lola_George 12:47 17.december 2018.

    Začni z denarjem brez zamude ... Google ponuja delovna mesta, ki jih ljudje lahko delajo na spletu od svojega doma in zaslužijo 26.371 $ v prvem mesecu tega posla. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da povprečje znaša ...prikaži več 30.000 dolarjev, vendar vidim, kaj zdaj počne. Zdaj imam toliko svobode, ko sem samm šeff. To počnem ....... >>>>>>> http://www.Internet43.Com

  • Majazmaja 11:07 17.december 2018.

    Čez 1 mesec boste pa pisali, kako se je zredila, da se preveč zabava itd. Če pridete danes k nam v firmo, boste našli kup žensk z mano na čelu, ki izgledajo tako, če jim odbiješ fasado. Pa na poti ...prikaži več v službo se tudi nismo režale na vsa usta. 'Shujšane' smo tudi - pa ne zato, ker bi bilo kaj narobe, pač pa zato, ker se ukvarjamo s športom.