Magazin > VIP
35523 ogledov

Nove fotografije šokirajo: "Kot veverica s polnimi usti orehov“

jackie stallone
1/3
Profimedia
Mama igralca Sylvestra Stallona je pri svojih 97. letih še vedno zelo fit, a njen obraz so številne leptone operacije, od katerih je bila odvisna, popolnoma iznakazile.

Jackie Stallone obžaluje, da je v želji po večni mladosti tolikokrat legla pod nož. Pred nekaj leti je priznala, da se lepotnim posegom še vedno ni odpovedala, a dodala, da je s polnili pretiravala in da je videti kot "veverica s polnimi usti orehov“.

Jackie je tudi odkrito povedala, da na Beverly Hillsu ni dobrih lepotnih kirurgov. "Ste videli, kakšni so zvezdniki? Kot bi jih zadela strela,“ se je pred časom pošalila 97-letnica, ki je še vedno izjemno fit. Kot razkriva njen Instagram profil, se Jackie redno ukvarja s pilatesom. "Vsako jutro pojem na pari skuhano vrečko špinače in jajce. To je moj recept za dolgo življenje,“ je povedala zvezdnica, ki tudi pravi, da se ne boji smrti in da je ponosna na to, da je pri teh letih, ko je večina drugih starostnikov v domovih za ostarele, še vedno videti tako dobro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now is the time to buy radiators , if you can find them . #radiator #shopping #huntforradiators

A post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pilates #mammastallone

A post shared by Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) on

Komentarjev 4
  • Onlytime 22:55 23.avgust 2019.

    S temi lepotnimi operacijami si je marsikatera že prej lepa ženska zapečatila svojo lepoto. To ni za dolgo. Ko si star, si star. Staro je celo telo, ne samo obraz. Za koga se spuščajo v to, če pa njihovi najbližji ...prikaži več itak vedo, koliko so stare in kako zgleda njihov pravi obraz.

  • marsal 17:54 23.avgust 2019.

    kar dobr zgleda za 97 let v primerjavi s svojimi vrstniki , ki so lahko že desetletja mrliči !

  • maresem 16:10 23.avgust 2019.

    Krota stara.... raje se ga napij do nezavesti, boš bolj realistična.