Magazin > VIP
67519 ogledov

Nove težave na dvoru? Kraljica Camilla sporočila, da se umika

camilla, kralj karel, charles Profimedia
Vskočila bosta princ William in princesa Anne.

Težki časi za britanski dvor. Konec januarja je morala princesa Kate na abdominalno operacijo, zaradi katere mora počivati do velike noči. Le nekaj dni pozneje pa so pri kralju med posegom na prostati odkrili raka. Za kakšno vrsto raka gre, ni znano. Tudi on se bo sedaj posvečal svojemu zdravju, zato je njegove naloge prevzela kraljica Camilla. Februarja je 76-letnica opravila kar 13 nastopov, kar je bilo zanjo očitno preveč. Sporočila je, da se za en teden umika. Po poročanju Daily Maila naj bi Camilla danes sedla na zasebno letalo in si privoščila počitnice v tujini.

Kraljevi vir je za The Sunday Times povedal, da je Camilla, čeprav nikoli ni pričakovala, da bo vodila kraljevo družino, "pripravljena storiti vse, kar je za institucijo treba storiti". Poročali so tudi, da je bil Karel 'ponosen' na svojo ženo, ker je njega in tudi Kate tako uspešno nadomeščala.

K nalogam naj bi se Camilla vrnila 11. marca, ko se bo kot glava družina udeležila maše ob praznovanju dneva Commonwealtha. Do takrat jo bosta zastopala princ William in Karlova sestra Anne

Komentarjev 5
  • 4krogci 19:08 04.marec 2024.

    Ja boga revca no! V 29dneh je mogla kr 13x it v sluzbo!!! Ja nebo druge kot pa privat letalo pa v tople kraje se malo odpocit!!

  • alojz73 14:54 04.marec 2024.

    Boga zdaj bo pa spet kuhala,prala posodo in sesala,isto kot Wiliam,ker ne more Kate.

  • Ender3 10:11 04.marec 2024.

    Ima pa hebeno službo.Kralju streže kot pokojna mama.