Magazin > VIP
11070 ogledov

Novi dve žrtvi Meghan Markle

meghan markle, princ harry
Piers Morgan ni edini, ki je ostal brez službe.

Nekaj dni po intervjuju, ki sta ga Meghan in Harry dala Oprah Winfrey, je britanski voditelj Piers Morgan ostal brez stolčka v jutranji oddaji Good Morning Britain. Več tisoč gledalcev in tudi vojvodinja so se pritožili, ker je Morgan izjavil, da Meghan Markle ne verjame, da je imela psihične težave. Očitali so mu tudi rasizem. 

Že dalj časa je znano, da Morgan Meghan ne prebavlja, ker je z njim iz neznanega razloga prekinila stike, ko se je začela videvati s Harryjem. 

Njegova dobra prijateljica Sharon Osbourne, obraz pogovorne oddaje The Talk, je branila Piersovo pravico do svobode govora. Tudi ona je ostala brez dela. Pravi, da ji je televizija nastavila past, zato bo CBS tožila. Sharon je bila 11 let del te oddaje in je edina od voditeljic, ki jo vodi od samega začetka. 

Občinstvu se je zamerila, ko se je s sovoditeljico Sheryl Underwood spustila v besedni dvoboj o Morganovem domnevno neprimernem obnašanju do Meghan. Sheryl je Sharon poskušala razložiti, da včasih niso sporne besede, ampak kontekst, v katerem so bile uporabljene. Sharon ni popustila in je vztrajala, da ne razume, zakaj vsi menijo, da je Morgan rasist. Sheryl so solze zalile oči, za kar Osbournova ni pokazala razumevanja. "Ne joči, jaz bi morala jokati,“ jo je napadla 68-letnica, ki za spor krivi televizijo. 

Voditelja pa nista edini, ki sta zaradi Meghan stala brez dela. Ena največjih agencij za paparaco fotografije Splash News je razglasil stečaj. Meghan jih je tožila, ko so jo na sprehodu s sinom fotografirali v kanadskem gozdu, in zmagala. 

"Splash se je v finančnih težavah znašel iz treh razlogov. Kriva je pandemija, zaradi katere ni bilo več toliko fotografij slavnih, medijske hiše so zmanjšale proračune, vse to pa sta še dodatno poslabšala dva sodna postopka in z njima povezani stroški odvetnikov,“ je povedala predsednica agencije.

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:32 31.marec 2021.

    Dobro, da imajo dovolj časa in denarja, da se lahko s spletkami in intrigami ukvarjajo. Harryja in Meghan je pa nekako tudi treba razumeti. Denar za življenje na veliki nogi je treba zaslužiti, zdaj ko nista več člana monarhije. Očitno ...prikaži več jima gre za nohte ali pa medijem pač njuno življenje ni zanimivo, potem pa rabita pozornost zbujati na na vse, možne načine.

  • Janez_53 22:34 30.marec 2021.

    Ljubi bog, pa kakšne neumnosti klatite??? Kakšne "žrtve" so ti ljudje???

  • Tatjana Ha 08:40 30.marec 2021.

    Kakšen naslov? Ti so vsi žrtve samih sebe sploh pa tale Morgan bi že davno moral iti zaradi nenormalnega osebnega maščevanja. rasizma itd....