Magazin > VIP
11888 ogledov

Tina Gaber dala prvi intervju, govorila tudi o Golobu!

robert golob, tina gaber Mediaspeed
Tina Gaber dala prvi intervju po razkritju, da je nova partnerka našega premierja.

Tina Gaber se je po razkritju, da je nova ženska v življenju premierja Roberta Goloba, zavila v molk, za Jano pa je naredila izjemo. Novinarki Sonji Javornik je med drugim povedala, da kot oseba, ki je na očeh javnosti, čuti odgovornost do družbe, spregovorili pa sta tudi o tem, kako se spopada s sovražnim govorom na spletu, in o drugih zanimivih aktualnih temah.

Lepotica pa se ni mogla povsem izogniti vprašanju o Golobu. Med drugim je razkrila, kaj na Golobu ceni, in odgovorila na vprašanje, ali bi se kdaj zapletla z vezanim moškim. "Nikoli ne bi gradila sreče na tuji nesreči. Lahko dvomite o vsem, a prosim, o tem nikoli," je odgovorila.

Golob je moral po javnem nastopu z Gaber na predvečer kulturnega praznika poslušati kritike, da je še vedno poročen z mamo svojih otrok, Jano Nemec Golob, a se kljub temu že kaže z novo partnerko.

Da v zakonu Golobovih škripa, se je začelo govoriti takoj po objavi volilnih rezultatov. Kaj je takrat povedala njegova tiskovna predstavnica, si lahko preberete TUKAJ

Komentarjev 13
  • Soljatar 12:47 28.februar 2023.

    kurvetine nas ne zanimajo...

  • Pierre 12:43 28.februar 2023.

    Pa dajte ljudem mir da po svoje živijo, madona vsak dan beremo ta jajca, ki nas ne zanimajo!!!

  • jakec1575 11:47 28.februar 2023.

    Urška je vzela poročenega starca. pa dajmo vse z enakimi vatli ne. Desničarji. če pustite janšo pustite še goloba na miru.