Magazin > VIP
481 ogledov

Novo stanovanje: Mirela nas je povabila na kavo

Mirela Lapanović
1/9
Saša Despot
Zapustila je Ljubljano in se vrnila v Novo mesto, kjer si je najela enosobno stanovanje in ga sama opremila in dekorirala.

"Največ časa preživim v dnevni sobi, v spalnici samo spim. Kuham zelo malo, ker me skoraj ni doma. Sem ženska, ki je rada zunaj, ne zdržim dolgo notri," nam je v udobju domačega kavča povedala Mirela. Pokukali smo v njeno kuhinjo, pogledali, kaj se skriva v hladilniku in seveda, vprašali, če nam pokaže svojo garderobno omaro. Lično pospravljene obleke in čevlji so del njene osebnosti, pravi in doda, da ima pri starših še vedno veliko oblačil, ki jih mora prinesti v svoje novo gnezdece. Povedala je, da je s stanovanjem zelo zadovoljna in da je srečna, ker ima svoj mir: "Ni mi všeč, ko me kdo sprašuje, kam grem, s kom, kdaj se vrnem. Tega ne maram niti pri partnerju, še manj pa pri svojih starših."

Med kajenjem na dopoldanskem soncu, ki nas je grel na balkonu nam pove, da za svojega sina največkrat skuha testenine ali piščanca: "On ima to najraje, kot vsi otroci."

V sproščenem pogovoru nam je povedala, da z najemodajalcem, tako kot v Ljubljani, ni imela težav. "Najemodajalca na videz poznam od prej. To stanovanje sem dobila preko agenta, ker lastnik stanovanja ne živi v Sloveniji. On ve, kdo sem in ko sva se slišala, sva se vse takoj dogovorila. V Ljubljani sem se veliko težje dogovorila za stanovanje. On je vedel za Big Bother in vse, čeprav ne živi tukaj, ko sva se dobila mi je celo čestital in nato predal ključe. Sploh nisem imela nobenih težav."

Dan za varen avto

Komentarjev 24
  • Avatar roksa
    roksa 08:50 02.oktober 2016.

    ...to je tak kot Cimerotić, ki je rekel, da ima trisobno garsonjero.......

  • Avatar roksa
    roksa 08:48 02.oktober 2016.

    Zdaj pa že dolgo niste poročali o bosanski familiji.....

  • kapibara 20:55 30.september 2016.

    Zdej pa sam še čakam njeno povabilo na ogled (vstop) pri proktologu...