Magazin > VIP
55705 ogledov

Nuša Lesar postala mamica, ura rojstva pa je pravi čudež!

nuša lesar Kanal A
Razveselila se je svojega prvega otroka.

Priljubljena voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A Nuša Lesar in njen dolgoletni partner Gregor Krušič sta se razveselila svojega prvega otroka, kot je Nuša razkrila svojim sodelavcem na Pop TV. Otrok je na svet prijokal nekaj minut po 18. uri, takrat, ko tudi sama vodi oddajo Svet.

Kot smo pisali, je voditeljica svojo nosečnost razkrila januarja za revijo Lady, o njej pa česa več ni hotela razkriti, saj si je želela te intimne trenutke deliti le z najbližjimi.

Aprila jo je za čas porodniškega dopusta zamenjala voditeljica Suzana Perman, ki se je takrat ravno vrnila s porodniškega dopusta in Nuši dala naslednji nasvet: “Nuša, karkoli imaš za opraviti, od frizerja do pedikerja, opravi zdaj. Če bi rada pospravila omaro, generalno sčistila stanovanje, naredi to sedaj. Ko pride tisto majceno bitje, te bo še kako potrebovalo in bo morala kakšna od teh stvari počakati.” 

Preden pa je 14. aprila Nuša odvodila zadnjo oddajo Svet pred nastopom porodniške, ji je njen sodelavec Gregor Trebušak v okviru Popkasta pripravil posebno presenečenje. V studio je namreč prišla Nušina ljuba pevka Nina Žagar in zapela pesem Lepa si, nakar so tudi Nuši potekle solze. Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Te dni pa je dojenček razveselil tudi britanski dvor, saj je princesa Eugenie povila drugega otroka. Več si lahko preberete TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
 • sam1 08:06 08.junij 2023.

  Razširjeni družini vse najboljše,vendar so ti članki vedno pospremljeni z nekimi nerazumljivimi "dodatki" avtorja,potem pa se človek čudi baba Vangi,pa kaj pomeni dolgoletno itd......

 • Avatar Jud_Süß
  Jud_Süß 02:10 08.junij 2023.

  Zdej pa hitr en bedast ime, kot je navada med estradniki. Predlagam Svet. Lahko je pa tud Pinki.

 • Ender3 18:28 07.junij 2023.

  Znano je, da v nas samih teče biološka ura in biološki ciklus in to pri Nuši ne preseneča. Vse dobro želim družini in njenemu novemu članu..