Magazin > VIP
26175 ogledov

Nov dojenček za britanski dvor!

princesa eugenie Epa
Nečakinja kralja Karla že drugič ziba.

Princesa Eugenie, nečakinja kralja Karla III., in njen soprog Jack Brooksbank sta pozdravila rojstvo drugega sina.

Mali Ernest George Ronnie Brooksbank se je sicer rodil 30. maja 2023 ob 8.49. Princesa je na Instagramu delila fotografijo novorojenčka in razkrila, da je ime dobil po svojih prastarih in starih starših: "Ime je dobil po svojem prapraprapradedku Georgu, njegovem dedku Georgu in mojem dedku Ronaldu." Tudi njun prvi sin August Philip Hawke, ki že uživa v vlogi velikega brata, nosi ime po princesinem pokojnem dedku, princu Philipu

Par je oktobra praznoval peto obletnico poroke, da bosta že drugič starša, pa je palača potrdila v začetku letošnjega leta.

O princesi se je sicer nedavno pisalo, ker naj bi bratrancu, princu Harryju, "zarila nož v hrbet". Voditelj Piers Morgan velja za ostrega kritika Meghan Markle, ki jo je sicer nekoč zelo cenil. Kaj ji je zameril, si lahko preberete TUKAJ. Harryjevi sestrični Beatrice in Eugenie pa se s pobeglima članoma kraljeve družine odlično razumeta. Še zlasti Eugenie, ki velja za Harryjevo zaupnico. Para sta si tako blizu, da je hči princa Andrewa nekaj časa razmišljala celo o selitvi v ZDA, kjer je Harry za njeno družino že zbiral nepremičninske ponudbe. Nedavno pa so paparaci v Londonu naleteli na zanimiv prizor. Pred neko gostilno so namreč videli Morgana in Beatrice, ki sta se poslovila z objemom. Tam je bila tudi Eugenie, ki je lokal zapustila nekaj minut pred sestro. Kot pišejo mediji, sta se sestri York tistega popoldneva podružili z Morganom in pevcem Jamesom Bluntom ter njegovo ženo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice