Magazin > VIP
33000 ogledov

Nuša Lesar zgrožena: Zadnjič sem enega videla na črpalki, ko da ‘lulija’ ven

nuša lesar Kanal A
Zadnje čase opaža ta nenavadni pojav.

Nuša Lesar je v začetku junija leta 2023 prvič postala mamica. Kot je prelepa voditeljica povedala sodelavcem, je njen prvorojenec pravi "svetovec", saj se je rodil nekaj minut čez 18. uro, ko se začne informativna oddaja Svet na Kanalu A. 

Lesarjeva je tokrat na Instagramu spregovorila o nenavadnem pojavu, ki ga opaža zadnje čase. “Ne glede na to, koliko se ukvarjaš s človeškim vedenjem, bo to vedno ostalo uganka. Zadnje čase opažam urejene moške v srednjih letih, ki niso brezdomni, zadeti ali pijani, ki lulajo na prostem. Ne govorim o tistem, ko greš v klanec in te zagrabi ter se greš polulat v gozd. Govorim o lulanju sredi mesta, zadnjič sem enega videla na bencinski črpalki, ko da ‘lulija’ ven in lula v steno ali v drevo. Nešteto lokalov je zraven,” je povedala Nuša in se držala za glavo. “Če bi bila nesramna, bi rekla, da so moški psi, ampak ne maram posploševanja in rada imam pse. Človek, nisi kuža, ne moreš lulati v parku”, je še zapisala priljubljena voditeljica.

Nuša Lesar | Avtor: Instagram Instagram

Kmalu pa se Nuša vrača na Svet na Kanalu A, saj se njena porodniška počasi izteka. V vmesnem času jo je nadomeščala Suzana Perman. Kakšen nasvet je Nuši dala pred rojstvom otroka, pa preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • Gandolf 17:42 23.februar 2024.

    Vse več je tujerodnih oseb v Sloveniji in bodo osnove bontona počasi v druzbi padle !

  • atamama 06:40 23.februar 2024.

    Glede na količino ''udarnih prispevkov'' te gospe, ki so velikokrat temeljili na polresnicah, lažeh, prirejenih in montiranih prikazov, bi rekel, da ta gospa ne lula ampak serje vsepovsod ne samo v naravi.

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 16:53 22.februar 2024.

    A poznate pojav, ko kupite nov avto "nestandardne barve", ki jo prej niste videvali na cestah, ampak takoj, ko imate ta avto, se vam zazdi, da sedaj pa je takšnih avtomobilov naenkrat ful.....Da prevedem...Ženšče je potrebno...