Magazin > VIP
11635 ogledov

Nuša Rojs: Sporočila me včasih spravijo v jok

nuša rojs
Tako je šov Sanjski moški Hrvaške spremenil njeno življenje.

Šov Sanjski moški Hrvaške naši pevki Nuši Rojs kljub zmagi ni prinesel ljubezni njenega življenja, ji je pa odprl številna vrata. "Moje življenje po šovu ostaja enako, z eno razliko - sedaj me prepozna več ljudi, ki radi poklepetajo z menoj. Več ljudi tudi posluša moje pesmi in gleda moje videospote. Veliko je tudi povabil za nastope. Presrečna sem, da so me po šovu lepo sprejeli tako Slovenci kot tudi Hrvatje. Prepoznali so mojo iskrenost in optimizem. Vesela sem, da nastopam tudi izven Slovenije. Ko sem imela nastop v na Hrvaškem, sem najprej pela tuje in hrvaške skladbe, zelo sem bila presenečena, ko so vztrajali, da zapojem svojo pesem Vzemi me, ki so jo nato peli z mano," je za naš medij povedala Nuša, ki je pred kratkim posnela novo skladbo. "Pesem Dvojka se že vrti na naših radijskih postajah, hrvaška različica pa na hrvaških."

Pesem Dvojka je delo zelo uspešnega producenta Bojana Šeruge. Gre za hudomušno in nagajivo pesem, ki bi jo lahko nekateri označili tudi kot odgovor na situacijo, v kateri se je Nuša znašla v zadnjem obdobju svojega življenja.

nuša rojs Magazin Sanjski moški: Tako so se Hrvati odzvali na Nušino zmago

Kot rečeno šov Sanjski moški Nuši ni prinesel sreče v ljubezni. Z Mijem Matićem nista več v stikih, a naklonjenosti oboževalcev naša pevka ni izgubila. Ravno nasprotno. "Sporočila oboževalcev me včasih spravijo v jok. Čustveno so se povezali z menoj in mi pišejo tako lepa sporočila ... Polni so pozitivnih besed na račun mojega glasu, petja, pesmi ... Želijo kupiti moj album, ki ga še izdala nisem. Ravno iz tega razloga sem se zaprla v studio in delam na novih pesmih, da bo čimprej na voljo."

To je najbolj kulski kanal na YouTubu!

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:14 27.februar 2020.

    Žalostno je, da moraš iti v tako beden šov (in še to čez mejo), da s tabo poklepeta več ljudi. To so majhni ljudje, ki svoj ego bildajo s tem, da klepetajo z nekom, ki je kao resničnostni zvezdnik (vsaj ...prikaži več po merilih Žurnala)..... Beda, res beda