Magazin > VIP
87919 ogledov

To je razlog, da naša znana zakonca prodajata nov, skoraj milijonski dom

Jasna Culiberg
1/4
nepremicnine.net
Presenetila, saj sta v njem komaj dobro zaživela.

Miha in Jasna Culiberg, podjetnika, lastnika inovativne igralnice Minicity in popotnika, ki kot spletna vplivneža ustvarjata pod imenom 2many4granny, sta januarja vzbudila pozornost, ko sta zaradi okužbe s koronavirusom ostala ujeta na rajskih Kajmanskih otokih. Zakonca imata skupaj pet otrok, družina pa se je leta 2019 vselila v sanjski novi dom v Domžalah.

Svoje kraljestvo, pet spalnic, vrt, igralnico, savno, luksuzno opremljeno kuhinjo v dovršeno opremljenem in modernem domu, so večkrat delili tudi z javnostjo, ki se je samo čudila, kako ima podjetnica s petimi otroki dom vedno pospravljen in čist kot iz škatlice. Zato je marsikoga presenetilo, da se je Culibergov sanjski dom sedaj pojavil na nepremičninski strani, družina pa ga prodaja za skoraj 900.000 evrov.

Seveda se mediji že sprašujejo o razlogih, a v ozadju niso zakonske ali finančne težave, temveč si družina želi le spremembe lokacije, kot nam je zaupal Miha. Za zurnal24.si je povedal, da razmišljajo o potencialni spremembi lokacije, saj si želijo živeti bližje naravi. "Ko toliko delaš kot mi, si samo želiš priti domov in se spočiti s pogledom na gozd. To je vsa zgodba. Če bomo za hišo v Domžalah dobili dobro ceno, se bomo odselili. Kam, še ne vemo, zagotovo pa izven mesta. Namen je, da bi gradili, a sva odprta za vse možnosti," je razkril Culiberg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2many4granny (@2many4granny)

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 23:33 18.maj 2022.

    a je ugotovu da ne more na steho montirat panelov ? žal. ampak v taki hiši jest ne bi mogu živet. mogoče, če bi imel posest kot je brdo. da moraš cel dan po lastni hiši hodit v kravati in ...prikaži večn suknjiču,pa niti popraskat se ne moriš po ... ne da bi sosedje to videl. če mi jo šenka jo nočem. ne moreš pripeljat ljubice, ne moreš niti v miru z buldožerjem it v kot pa štet. ne moreš v miru pir spit, ker se koj en sosed hoče povabit, k vid da si glih šestorčka kupil. ne. ni govora.