Magazin > VIP
546 ogledov

O kandidatki Masterchefa: "Zadeta je bila kot mamba!"

Lea Plut Voyo
Ta teden je Masterchef zapustila Lea Plut. Vsi, tako gledalci kot tudi sodniki, so se spraševali, kaj se je dogajalo z njo.

Lea Plut je v epizodi Masterchefa, kjer so morali navdušiti tako sodnike kot tudi akademsko slikarko Ireno Polanec, pokleknila pod pritiskom. Sodniki so, kot vedno, ocenjevali okuse, Irena pa je bila tista, ki je ocenjevala podobo krožnika.

Zdi se, da je Leo Irena tako očarala, da se je bil pritisk zanjo še toliko večji in se je med ustvarjanjem sladice popolnoma zmedla. "Vsak, ki vstopi v moj dom, lahko najprej zagleda Irenino umetnino,“ je navdušeno povedala Lea pred izzivom in priznala, da si jo želi prepričati.

No, Lei se je zalomilo že na začetku izziva. Lea je v krožnik želela vključiti svoje otroke in njihove želje. "Moja mlajša hči hoče v vsakem obroku jesti samo jajca. Starejša pa za domačo nalogo ni želela srnice pobarvati vijolično“ je začela pripoved Lea in nadaljevala: "Hočem pokazati, da se vse da. Ni mi všeč, da omejujejo otroke.“ Ko je Lea svoj krožnik razlagala Almi, je sodnica priznala, da ji ni jasno, kaj ji razlaga in kaj se z njo dogaja.

"Zadeta je bila kot mamba,“ je zapisal eden od gledalcev šova na Facebook, drugi pa: "Kot, da so jo ugrabili nezemljani, čisto v svojem svetu.“

Očitno je bila Leina želja, da bi navdušila Ireno tako veliko, da se je njena vizija popolnoma porušila in na koncu je zaradi prevelike treme in pritiska morala zapustiti šov. "Zdelo se mi je, da je Lea vrgla puško v koruzo,“ je rekel njen sotekmovalec Peška.

Komentarjev 7
  • Zverca 14:41 07.april 2017.

    Haha, pa kje so našli tole Polančevo. Sploh pa, da ocenjuje. Ženska že 30 let štanca, ne slika, en in isti motiv. Totalna bleferka, ki nima pojma o umetnosti. Saj je bila že zdavnaj razkrita. Pa niti rodilnika ne zna uporabljati.

  • pje 14:01 07.april 2017.

    Ta deklica ima že 2 otroka? Pa saj je še sama ena punčka, ki bi se jokala če bi ji starejši bratec vzel barbi za igrat. Res ima neke čudne napade če ni pohvaljena joče. Ko pa je pohvaljena se ...prikaži več smeji. Psiholog ji bo znal pomagati sigurno.

  • Avatar mike1968
    mike1968 14:00 07.april 2017.

    Prav zadovoljen sem bil, da je odšla, ker včeraj jo je bila pa prava muka gledat.....