Magazin > VIP
109 ogledov

Ob misli na Drew ji gre na bruhanje

Cameron Diaz FameFlynet
Cameron Diaz ob misli, da bi imela spolne odnose z Drew Barrymore, gre na bruhanje.

Ameriška igralka Cameron Diaz se je odločila narediti konec govoricam, da je imela razmerje z igralko Drew Barrymore, s katero sta igrali v Čarlijevih angelčkih. Govorice, da sta se igralki spoznali tudi pobliže, so vzniknile po tem, ko je aprila Diazova v nekem intervjuju dejala, da je imela razmerje z žensko. 

"Sploh ne dajem pažnje. Ljudje vedno ugibajo. Radi imajo škandale. Radi označijo nekaj, česar ne razumejo, ker se tako bolje počutijo. Večinoma radi ugibajo, kdo bi lahko bil," je povedala za revijo Harper's Bazaar. "Neka medijska hiša me je klicala za komentar, saj so želeli vedeti, ali sem bila z Drew. Rekla sem jim dobesedno, 'Zaradi tega bom bruhala v usta.'"

Kot je pojasnila, ji ni bilo slabo zaradi ideje, da bi bila z žensko. "To je kot bi rekli, da bi seksala s sestro. Ste zmešani? Niti v troje ne bi šla z njo," je bila ogorčena Diazova, ki si je zelo blizu z Drew. Dodala je še, da v življenju ljudje poskusijo veliko stvari in da ne misli razlagati, kaj vse je naredila, a da hkrati ne bo rekla, da nečesa ne bi, saj nikoli ne veš, kaj življenje prinese.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.