Magazin > VIP
735 ogledov

Objavili gole fotografije Melanie Trump

Melania Trump Profimedias
V javnost so po 20 letih prišle fotografije povsem gole Melanije Knavs, morebitne prihodnje prve dame Amerike.

New York Post je objavil zgodbo o tem, kako je Melania Trump z dekliškim priimkom Knavs sredi devetdesetih let prejšnjega stoletja brez krpice na sebi orala ledine svoje manekenske kariere v ZDA. "Še nikoli videli takšne potencialne prve dame," so pripisali poleg.

Po poročanju tabloida je Melania leta 1995 povsem naga pozirala za francosko "moško" revijo Max. Takrat ji je bilo še "rosnih" 25 let, fotograf Ale de Basseville pa se spominja, da sta vročo fotoseanso naredila na Manhattnu. 

Basseville je sedaj fotografije, od katerih nekatere niso bile še nikoli javno objavljene, verjetno v zameno za lep kupček dolarjev dal na razpolago NY Postu. Serija fotografij, na katerih ima morebitna prva dama na sebi le petke, je bila posneta od spredaj, zadaj in od strani. "Mislim, da je pomembno predstaviti lepoto in svobodo ženske. Ponosen sem na te fotografije, saj slavijo Melanjino lepoto," je dodal. 

Basseville se spominja, da je bila Knavsova zelo prijazna do njega in da ima "fantastično" osebnost. Revija Max je nekatere fotografije objavila januarja 1996, deset let kasneje pa je prenehala z izhajanjem.

Trump: V Evropi takšne fotografije "običajne"

V tistem času je Melania šele dobro prišla v ZDA, potem ko je kot model nastopala v Parizu in Milanu. V ZDA je nastopala v reklamnih kampanjah, bila je tudi obraz tobačne znamke Camel. 

NY Post je za komentar glede fotografij poprosil tudi njenega moža, mogotca Donalda Trumpa, s katerim se je zbližala leta 1998. Donald Trump, sicer republikanski kandidat na skorajšnjih ameriških volitvah, je dejal, da je bila Melania zelo uspešen model, ki je krasila številne naslovnice tudi največjih revij. "Te fotografije so bile narejene za evropsko revijo, še preden sem jo spoznal. V Evropi so takšne fotografije precej modne in običajne." 

Melania in Donald sta poročena od leta 2005.

Zadnji tedni za Melanio niso enostavni. Po republikanski konvenciji je bila deležna kritik, ker je del svojega govora podpore za moža prepisala kar od zdajšnje prve dame Michelle Obama, nato pa so mediji postavili pod vprašaj še njeno izobrazbo, saj naj bi se kitila z nazivi, ki jih ni nikoli dosegla. Prejšnji teden je posledično celo začasno ugasnila njena uradna spletna stran.

Vprašanje je tudi, kako se bodo na fotografije odzvali konservativni republikanci, saj stranko sestavljajo tudi frakcije, ki zagovarjajo zelo tradicionalna stališča. Donald Trump pri velikem delu strnakinega vodstva že tako ni prav popularen, čeprav je kandidat za predsednika ZDA.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 20
  • Tatjana Ha 10:25 02.avgust 2016.

    Lepa je, želim ji vso srečo.saj tud ta gospa je bila gola je pač del poklica manekenke fotomodeli...,Carla Bruni-Sarkozy ,žena bivšega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, pa ni bilo takih negativnih odzivov. Res zavist, fovšija ,grdobija in javno blatenje je pretirano ...prikaži večno iz naših logov.....

  • micika 21:19 01.avgust 2016.

    še 1x...bila je mlada,samska...danes se tako obnašajo poročene,ločenske,mlade vdove ki se jim mož samomor naredi...pol pa haj haj uživaj porivaj slikaraj,selfiraj...

  • upokojenec 20:43 01.avgust 2016.

    Ponosni bi lahko bili, če bi postala prva dama ZDA.Tudi če ni govorila resnice o svoji izobrazbi, je to njena težava. Pri nas je predsednica vlada bila na tem, da je njena diploma plagiat in so njeni kolegi na ...prikaži več fakulteti naredili tako, da so vse skupaj nekako prekrili in pometli pod preprego. Potem se je pa pokazalo, ko je kandidirala za evropsko komisarko, koliko je sposobna.