Magazin > VIP
31 ogledov

Objavljen posnetek aretacije Reese Witherspoon

V javnost je pricurljal posnetek, ko aretirano Reese Witherspoon privedejo na policijsko postajo. Igralka se je sicer odločila, da se umakne iz oči javnosti.

Nekaj dni po aretaciji Reese Witherspoon se je pojavil posnetek, ko igralko v lisicah privedejo na policijsko postajo. Ogledate si ga lahko zgoraj.

Odpovedala več intervjujev

Po aretaciji je igralka odpovedala več intervjujev v oddajah, med drugim v šovih Good Morning America in Late Night with Jimmy Fallon. Za odpoved se je odločila v zadnjem trenutku, potem ko jo je z možem Jimom Tothom v petek doletela aretacija. Njega je policist ustavil in aretiral zaradi uživanja opojnih substanc, njo pa zaradi tega, ker je jezikala in se pritoževala.

Zaslišana bo šele konec maja

Potem ko bi morala igralka iti pred preiskovalnega sodnika zaradi aretacije v ponedeljek, so zaslišanje prestavili na 22. maj. Razlog, zakaj so ga prestavili, ni znan, namiguje pa se, da naj bi se to zgodilo zaradi promocije njenega novega filma Mud. V nedeljo se je z možem sicer pojavila na predstavitvi filma v New Yorku. Na rdeči preprogi se je izogibala novinarskim vprašanjem, medtem ko se je mož pretihotapil skozi stranski vhod.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.