Magazin > VIP
608 ogledov

Obleka slovenske oblikovalke na oskarjevski rdeči preprogi!

Billie Eilish Instagram
Lep dosežek.

Maggie May Braid, pisateljica in mama oskarjeve nagrajenke Billie Eilish, je v nedeljo na podelitvi blestela v kreaciji slovenske modne oblikovalke Matee Benedetti. Izbira trajnostne biorazgradljive obleke ni naključje, saj je Maggie goreča okoljevarstvenica, Matea pa v Hollywoodu že znano ime trajnostne mode. 

"Konec februarja me je direktorica Red Carpet Green Dressa kontaktirala, ali bi letos oblikovala obleko za rdečo preprogo. Da je Maggie May Baird v igri, ampak še ni potrjeno. Na povabilo sem se seveda odzvala, čeprav je bil datum povabila že prepozen za tako zahtevno obleko, tako da sem na začetku imela pomisleke, ali bom sploh zmogla in ali bom sploh dobila ustrezne izvajalce, ki bodo pripravljeni delati 24 ur na dan,"  je za MMC povedala Benedettijeva in razkrila, da je obleko oblikovala skupaj z Maggie in sledila njenim željam, navdih pa dobila v podvodnih slikah potapljačev. 

"Poleg tega, da si lahko ogledam nastop svojih čudovitih otrok in osvojitev oskarja, sem z navdušenjem predstavljala @redcarpetgreendress v trajnostni obleki Benedetti Life iz luksuznega veganskega tekstila, preje Tencel," je Bairdova zapisala na Instagramu. Obleka je namreč izdelana iz vlaken znamke Tencel LUXE, okolja prijazno in ekonomično vlakno, predeno iz celuloze, kot še poroča MMC.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice