Magazin > VIP
459 ogledov

Oboževalci šokirani, ko so videli obraz Cameron Diaz

Cameron Diaz Instagram
Hollywoodska zvezdnica Cameron Diaz kljub 43 letom izgleda čudovito. Eden od razlogov, zakaj ima toliko oboževalcev , je tudi ta, da je vedno videti naravno in sproščeno, ne glede na to, koliko je stara.

Še več, vedno je prejemala pohvale na račun tega, ker se lepo stara, gubice okoli oči pa so ji pristajale, pravijo njeni zvesti oboževalci.

Prav zato so bili v šoku, ko so v roke dobili zadnjo naslovnico revije Women's Health. Z naslovnice se je s svojim prepoznavnim nasmehom smehljala še vedno lepa Cameron Diaz, ki pa na obrazu ni imela niti ene gubice. To je sprožilo številne komentarje na spletnih omrežjih, kjer se oboževalci sprašujejo, ali je zvezdnica odšla pod kirurški nož?

Cameron Diaz | Avtor: Instagram Instagram
"Čelo je pregladko, to zagotovo ne more biti posledica botoksa. Nos je prav tako ožji, kot je bil. Nekaj je na njej drugačno, težko pa je na podlagi fotografije razbrati, ali se je odločila za poseg pri plastičnemu kirurgu, ali gre zgolj za pretirano uporabo Photoshopa," je za spletni portal Hollywood Life dejal estetski kirurg David Cangello.

"Popolna si le naravna," je eden od komentarjev njenih oboževalcev, ki upajo, da gre res le za pretirano obdelavo računalniških mojstrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.