Magazin > VIP
27 ogledov

Obtoženi žaljenja in spolnega nadlegovanja

Gordon Ramsay Reuters
Gordon Ramsay ne velja za najbolj dobrosrčnega resničnostnega kuharskega zvezdnika, vendar nihče ni slutil, da se v njegovi oddaji Master Chef (Kuharski mojster), ki jo predvajajo tudi na naši televiziji, s strani žirantov in osebja dogajajo celo spolne zlorabe.

Prva, ki si je upala spregovoriti o krutosti žirantov resničnostne kuharske oddaje Kuharski mojster, je tekmovalka četrte sezone omenjene oddaje Marie Porter. "Dva od mojih sotekmovalcev sta imela v času šova samomorilske misli. Sotekmovalko so sodniki spolno nadlegovali, ukrepati pa so morali njeni odvetniki, da je lahko zapustila šov. Eden izmed sodnikov je dejal, da jo bo cenil le, če bo lahko opazoval njeno golo telo. Dva prijatelja pa sta bila psihično nadlegovana s strani producenta in žiranta," je povedala Porterjeva. Njene trditve je potrdila tudi sotekmovalka, Playboyevo dekle Carrie Stevens: "Vse, kar je povedala Marie, je popolna resnica. Bila sem priča." Carrie je priznala tudi, da je bila ona tekmovalka, ki je zaradi omenjene situacije zapustila šov.

Tiskovni predstavniki podjetja Shine America, ki je oddajo produciralo, vse omenjeno seveda zanikajo: "Sodniki Gordon Ramsay, Joe Bastianich in Graham Elliot pravijo, da so vsi tekmovalci obravnavani z veliko mero spoštovanja in profesionalizma ter da jim je mar za njihovo dobrobit. Vse nedavne obtožbe glede neprimernega ravnanja s tekmovalci so brez prave osnove."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.