Magazin > VIP
4947 ogledov

Oče Hailey Bieber prosil za molitve za hčer in njenega moža Justina Bieberja

Hailey Bieber, Justin Bieber Profimedia
Hailey je jezna na očeta.

"Kristjani, prosim, ko pomislite na Justina in Hailey, si vzemite trenutek in molite zanju, da bi imela modrost, zaščito in se približala Gospodu," je Stephen Baldwin pozval svoje sledilce, in čeprav so bile njegove besede dobronamerne, si je z njimi nakopal hčerkino jezo.

TMZ poroča, da je Hailey Bieber besna na očeta, ker je s tem pozivom sprožil špekulacije. Hailey in Justin imata trenutno zasebne težave, kakšne ni znano, lepotica pa si vsekakor ne želi, da o njih sedaj ugiba ves svet. Manekenka in pevec Stephenove objave še nista komentirala. 

Stephen je poleg poziva v zgodbi na Instagramu objavil še posnetek, na katerem Justin igra na kitaro. "Zaradi negativnih komentarjev, ki jih dobimo, redko objavljam ljudi, ki so slavni. Eileen in Haileyjina mama pogosto skupaj molita za J&H in tudi za naše otroke. Ljudje na vidnih položajih se soočajo s posebnimi izzivi. Sovražnik ne želi, da bi se približali Jezusu. Ne glede na materialno stanje ali pohvale se pogosto soočajo z duhovno vojno, ki je intenzivna in želi uničiti njihovo vero, zakon in življenje na splošno. Torej hvala," je še dodal.

Kot je znano se je Justin v preteklosti boril z zdravstvenimi težavami. Leta 2022 je razkril, da ima sindrom Ramsay Hunt, ki je paraliziral del njegovega obraza, leta 2020 pa je v svojem dokumentarnem filmu povedal, da ima depresijo, ki jo je sprožila borelioza. Preden je dobil diagnozo, so ga več mesecev neuspešno zdravili z različnimi zdravili. "Ljudje so govorili, da je Justin Bieber videti slabo, kot da bi bil na drogah, pri tem pa niso vedeli, da so pred kratkim odkrili, da imam boreliozo,“ je izjavil

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.