Magazin > VIP
22542 ogledov

Od 26-letnega Robija se je poslovilo več sto ljudi

Pogreb Robert Budak
V družinski hiši ga je našel oče.

Konec januarja je Hrvaško pretresla vest, da je v 27. letu umrl igralec Robert Budak. En dan prej je talentirani mladenič še stal na odru zagrebškega mladinskega gledališča, kjer je igral v predstavi Huddersfield, in vse je bilo v redu, so povedali njegovi kolegi, zato si nihče ne zna razložiti, kaj se je z Robertom zgodilo. Razvedelo se je le, da je njegove posmrtne ostanke v družinski hiši našel oče. Vzrok smrti menda še ni znan.

Pogreb Robert Budak | Avtor: Profimedia Profimedia

V petek so Roberta pospremili na njegovo zadnjo pot. Od njega se je poslovilo več sto ljudi. Prišli so tudi znani obrazi, med drugim župan Zagreba. Prinesli so mu bele rože ... Prijatelji so žalujoče ganili z govorom, nato pa mu zapeli še Dragojevićevo pesem 'Moj lipi anđele'. “Dolgujemo ti veliko smeha in spominov. Hvala, Robio. Gorel si tako močno, da si ugasnil pred nami vsemi. Nisi bil angel, ki je padel z neba, bil si norec, genij. Za seboj si pustil svoje najbližje. Bogatejši smo, ker smo te poznali. Srečno pot,” je z žalostnim glasom povedala igralčeva prijateljica.

.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.