Magazin > VIP
66 ogledov

Od Avdića zahteva opravičilo, sicer sledi tožba

Scena 04.03.13, Denis Avdic, foto: planet tv Planet TV
Iris Mulej preko odvetnika od Denisa Avdića zahteva opravčilo za komentar, ki ga je dal po tem, ko se je razvedelo, da je spet samska.

"A bi kdo rabljeno plastično igračko za krajšanje prostega časa? Berem, da je Iris Mulej samska," je komik zapisal na svojem Facebook profilu po tem, ko se je v javnosti razvedelo, da je lepotička spet samska. Ko smo ga vprašali, čemu takšen komentar, nam je razložil, da gre za šalo, ki bi jo morala Iris razumeti, saj ima "zelo visok inteligenčni količnik“.

A Iris njegovega komentarja ni vzela tako; še več - v primeru, če se ji ne opraviči, bo sledila tožba. "Grdo. Če ga veseli, da po drugih pljuva … Zakon. S tem si dviguje ego," je povedala za nas in dodala: "Ni pomembno, ali govori o meni ali o drugih … 'Fora' je mogoče dobra, je pa grdo." Kmalu zatem mu je vrnila milo za drago. "V teh dneh dobivam veliko klicev in sporočil od prijateljev, znancev ter medijev, glede nizkotne izjave o meni, ki jo je Denis Avdić zapisal na svoji FB strani. Zadevo sem predala svojemu dvetniku, Davidu Slugi, ki je g. Avdiću danes že poslal zahtevek o opravičilu ter opomin pred tožbo," je včeraj popoldne zapisala na svojem Facebooku. Zgodba je torej dobila nove razsežnosti.

Komentarjev 19
  • marko.s 09:23 07.julij 2013.

    tipi ki jih videz ne služi dobro se ponavad ven mečejo z žaljivkami...In tale definitivno je na niskem, zato pa tako ven mnetanje ,drugega itak nimajo kaj za pokazat.

  • erikkk 09:15 07.julij 2013.

    ahh jej in tebi naj bi se reklo človek

  • erikkk 09:09 07.julij 2013.

    za moje pojme je to definitivno žaljenje, pa je naj za nekoga ne vem kak hud humor. Sicer je pa vsakemu humor dokler se ne dotakne le njega/njo.Take izjave (tudi če so samo humor) si zaslužijo tožbo in ...prikaži več kazen... Mulejeva mu je še naredila uslugo da sebrez tožbe opraviči. Jaz mu nebi dal te možnosti. Sej smo ljudje ne pa živina katero bi se vse povprek zžalilo.