Magazin > VIP
60877 ogledov

Odgovor, ki ga je dala hčerka Teje Jugovic sošolcu, naravnost neverjeten

Teja Jugovic Instagram
Vprašal jo je, ali je njena mamica bogata.

Za Tejo in Janijem Jugovicem so napeti tedni, krivec za to pa je Gregor Čeglaj, ki se je v videih lotil slovenskih vplivnežev, med katerimi sta bila tudi naša znana kuharja. Več o tem TUKAJ

Teja se z njegovimi besedami očitno še obremenjuje. V novem videu iz serije Čaj s Tejo je med drugim dejala, da je imela vročino, ki jo pripisuje temu, da je določene stvari zadrževala v sebi. Povedala je tudi, da ne smemo biti tiho, če se dogajajo krivice, saj bi to pomeni, da se nam zdijo slabe stvari sprejemljive. 

Neverjetno se ji zdi tudi to, kako določeni profili pridobivajo točke in pozornost s tem, da obsojajo druge vplivneže in njihov način dela, čeprav so si sami z Instagramom ustvarili uspeh.

Teja je že v starejših videih večkrat poudarila, da ji ne gre za všečke in sledilce in tudi ne za denar, zato sta z Janijem večkrat komu naredila uslugo.

V tem duhu vzgajata tudi svoja otroka, in to, kot kaže, zelo uspešno. Ko je Sio, ki se je rodila leta 2015, sošolec vprašal, ali je njena mamica bogata, mu je odgovorila na zelo odrasel način. "Ja, zelo. Zato ker smo družina in zato ker se imamo radi."

Teja pravi, da na hčerko ne bi mogla biti bolj ponosna. Verjamemo ...

 


 

Komentarjev 4
  • Ender3 15:34 11.september 2022.

    Teja, nehaj se prodajati za medije ! Odvratno je !

  • Detel5ica 10:07 11.september 2022.

    Ta Teja je grda kot smrt. Deluje kot ptičje strašilo v koruzi