Magazin > VIP
2844 ogledov

Ogorčenje: Michael Buble grob do žene

michael buble Instagram
Brani svoj zakon.

Michael Buble in njegova žena Luisana Lopilato sta se oboževalcem z videom oglasila na Instagramu. Na posnetku je Michael po pozdravu ženo dregnil s komolcem, nato pa povlekel k sebi. Nekateri so bili nad zvezdnikovim obnašanjem razočarani. Pravijo, da je bil preveč grob in da je bilo Luisani vidno neprijetno. Nekateri so ji celo svetovali, naj moža zapusti.

Michael Buble | Avtor: Profimedias Profimedias

Po javni razpravi o njenem devetletnem zakonu se je Luisana sedaj oglasila. "Neverjetno, kakšni so ljudje!! Med to pandemijo, ko doživljamo trenutke izolacije, tesnobe, straha, osamljenosti in negotovosti vseh vrst. Vsak dan z možem poskušava podariti nekaj veselja, zabave, a morava gledati, kaj objavljajo zlobni ljudje, ki ne vedo nič o naši družini. Želim vam povedati, da ne dvomim v moža in da bi ga izbrala še tisočkrat. To ni pošteno,“ pravi Luisana, ki ima s pevcem dva sinova in hčerko.

Luisana se je sicer zahvalila za skrb in dodala, da moramo biti pozorni na znake nasilja v družini ter da je srečna, da ne spada med žrtve.

Na kanalu Joonglaa je vedno veselo! Pridruži se nam!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice