Magazin > VIP
77704 ogledov

Ojoj, taka je na hčerkino predstavo prišla Jennifer Garner, taka pa J.Lo

jennifer lopez, ben affleck, jennifer garner
1/6
Profimedia
Urejena kot iz škatlice, ker je vedela, da bo srečala moževo bivšo?

Jennifer Lopez je z rdečo obleko poskrbela, da so bile vse oči uperjene vanjo, čeprav je bila zvezda tega večera njena pastorka Seraphina.

Lopezova se je šolske predstave udeležila s soprogom Benom Affleckom, sinom Maxom in hčerko Emme, tam pa sta bili tudi Benova bivša žena Jennifer Garner in starejša hčerka Violet. Garnerjeva je sicer prišla oblečena v jeans hlače in belo majico ... Se je Lopezova tako uredila, ker je vedela, da bo srečala moževo bivšo? Poznavalci pravijo, da to ni bil razlog. J.Lo ljubi modo in je skorajda vedno preveč elegantno oblečena, za razliko od Garner, ki prisega na udobnejša oblačila.

Kakor koli že, Jennifer je pred časom spregovorila o pritisku, ki so ga deležni otroci slavnih - tudi njena dvojčka, ki sta se ji rodila v zakonu s pevcem Marcom Anthonyjem. "Tega si nista izbrala. O tem se z njima nisem veliko pogovarjala. Šele sedaj sta mi povedala, kako ljudje ravnajo z njima. Ko vstopita v sobo, ne vidijo, kdo sta. Mislim, da jima je zaradi tega hudo."

Hudo pa je v zakonu z njo menda tudi Benu ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.