Magazin > VIP
10714 ogledov

Oliver Dragojević: Izgubil sem sluh

Oliver Dragojević zapeljal Kongo Žurnal24 main
Oliver Dragojević se pripravlja na drugo kemoterapijo.

Hrvaški pevec Oliver Dragojević, ki ima v pljučih tumor, je za 100posto.hr povedal, da svojega doma skorajda ne zapušča in da zaradi kemoterapije izgubljal sluh. "To je vražja bolezen. Oslabel sem, a upam na pozitiven konec. Najpomembneje je, da ostanem psihično stabilen. Jemljem veliko zdravil, proti bolečinam, za kri, za energijo, ki lahko povzročijo stranske učinke. Težko jih je uskladiti in biti prepričan, da so zdravila med seboj kompatibilna. Izgubil sem celo sluh. To je trajalo dva tedna. Kot da bi imel zamašena ušesa,“ je povedal hrvaški zvezdnik in dodal, da doma vsak dan vadi petje.

Povedal je tudi, da si močno želi spet nastopati, a na oder verjetno ne bo stopil tako kmalu, saj so kemoterapije zelo naporne. Pevec bo šele čez nekaj mesecev izvedel, ali je bila kemoterapija uspešna. Če ni bila, po preizkusil še druge načine zdravljenja, je dejal in še dodal, da se kljub diagnozi kajenju ne bo popolnoma odpovedal.

Komentarjev 2
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:36 26.oktober 2017.

    Kajenju se ne bo popolnoma odpovedal,jebi ga Oliverćić,če ti še vedno paše kadit,pol nis preveč bolan,ampak uporabljaš poceni reklamne štose,ker si po moje začutil,da tega tvojega dalmatinskega jodlanja narod noče več toliko poslušat,kot nekoč.Žal se meni ne smiliš,saj zase ne ...prikaži več nardiš nič,pročakuješ,pa,da se bojo ranocelniki metal na trepalnice,da bi te pozdravl?

  • predrag 07:33 26.oktober 2017.

    Srečno Oliver.