Magazin > VIP
8452 ogledov

Opa! Žena znanega Slovenca bo stopila sneg in pregnala zimo!

Petra Roi
1/5
Osebni arhiv
Drzna Petra ...

Damiano Roi, pevec in nekdanji tekmovalec šova Slovenija ima talent, je velik srečnež. Doma ima namreč vročo ženo Petro, ki je pred kratkim priznala povečanje oprsja in korekcijo ustnic. Njen stas in glas, Petra namreč tudi poje, so opazili celo srbski mediji, ki jo naravnost obožujejo. 

"Seveda so me opazili srbski mediji. Oni imajo izrazit čut za lepoto. Zato imajo najlepše ženske na svetu, poleg Rusov. Radi imajo vse, kar je lepo. Zato tudi tako pišejo o meni, v samih superlativih. Obožujejo me, prav tako me obožujejo tudi moji sledilci, od katerih vsakodnevno prejemam ogromno všečkov in lepih komentarjev. Ne sovražim pa 'hejterjev', kajti s časoma postanejo tudi oni moji oboževalci. Ne smete se obremenjevati s tem, kaj drugi mislijo, ampak živeti svoje življenje," pravi Petra, ki trenutno snema TV oddaje, v katerih bo nastopila kot žirantka. 

Svetlolaska pa rada podraži tudi z vročimi fotografijami, tako se je pred kratkim na Pohorju, sredi snežne idile, fotografirala na pol gola in skoraj stopila ves sneg ter pregnala zimo. "Na Pohorju me ni nič zeblo, ker sem zelo vročekrvne narave. Sicer obožujem tople kraje in eksotične lokacije,  kot so Tajska, Bali, Maldivi … A sem se letos želela preizkusiti tudi na snegu, seksapilno, kot je v moji naravi. Če ženska ne zna uporabiti svojega seksapila, potem ni prava ženska,“ še meni vroča Petra.

Komentarjev 3
  • kapibara 09:24 26.februar 2021.

    Če se o babšetu ne govori, pa začne rit in joške kazat..

  • Avatar jezeran
    jezeran 09:22 26.februar 2021.

    Srbom je lepo vse kar ima velike joške in polne žnable, poglejte njihove pevke, vse umetne. Sploh pa sta oba neznana, prvič slišim za njih

  • sam1 08:18 26.februar 2021.

    Samo,da ne bo še lanski nazaj pričel padati.....

Sorodne novice