Magazin > VIP
117 ogledov

Oprah Winfrey pred studiem pričakal "izgubljeni sin“

oprah winfrey Splashnews.com
Calvin Mitchell trdi, da je razmišljal o samomoru, ko je Oprah Winfrey z njim prekinila stike.

Calvin Mitchell je za ameriške medije povedal, da ga je Oprah Winfrey želela posvojiti, ko je bil star 11 let, kljub temu da je sicer imel starše, v najstniških letih pa je z njim prekinila stike, kar ga je tako močno prizadelo, da je zbolel za depresijo. "Oprah bi rad vprašal: 'Zakaj si me zapustila? /.../ Še vedno iščem odgovore. S tem še nisem zaključil? Želim razumeti.',“ je povedal Mitchell, ki se je s pomočjo tabloida The National Enquirer ta teden srečal z znano voditeljico. Pričakal jo je po snemanju oddaje The Late Show with Stephen Colbert. Oprah se ga je dotaknila in mu rekla, da se z njim nima časa pogovarjati, ker se ji mudi. "Calvin, poskrbi zase,“ je še dejala in odvihrala, Mitchell pa naj bi njenemu osebju pustil svojo telefonsko številko.

Mitchell je 61-letno Winfreyjevo spoznal leta 1992, ko ji je ponudil pijačo. Njegovi mami Evi naj bi Oprah nato ponudila, da njenega sina posvoji. "Bilo je čudno. Ena stvar je, da mi želi nekdo pomagati, druga stvar pa je, da nekdo želi posvojiti enega otroka, čeprav ve, da jih imam več. Nisem ji mogla dovoliti, da loči moje otroke,“ je povedala Calvinova mama.

Oprah je Calvinu kljub temu pomagala. Plačala je zasebno šolo, ki jo je obiskoval do svojega 17. leta. Šolanje je predčasno prekinil, kar naj bi mu voditeljica zamerila.

Komentarjev 1
  • Papaja Popi 19:15 31.oktober 2015.

    Vsak hoče pristaviti svoj lonček za cekine, ki naj bi mu jih šenkali.