Magazin > VIP
481 ogledov

Ota Roš postala mamica

Ota Roš Pro Plus
Voditeljica oddaje POP ponoči povila dečka z nenavadnim imenom in lepim pomenom, ime mu je Prem.

Voditeljica POP IN Ota Širca Roš je sinoči v ljubljanski porodnišnici rodila dečka, sporočajo s POP TV in navajajo, da je bil ob porodu tudi Otin mož Borut Širca: "Vsi trije se počutijo odlično." so zapisali.

Prvorojencu sta nadela nenavadno ime, ki pa ima čudovit pomen. Dečku je ime Prem.
''Ime sva izbrala na poročnem potovanju in v sanskrtu pomeni ljubezen. Je pa Prem tudi ena najstarejših slovenskih vasi,'' sta sporočila novopečena starša.

Deček je bil ob rojstvu velik 51 centimetrov, težak pa 3410 gramov.

Srečnima staršima čestitke tudi z naše strani!

Komentarjev 20
  • AnzeSmolej 23:16 07.februar 2016.

    .Še veste zakaj so včasih moški nosili klobuke in se oblačili v skuknjiče tudi kadar so šli samo po kruh?Zato da so pokazali da so napredni in so nekaj več kot barbari iz juga in še dlje...civilizacija kot je propada...načrtno seveda.

  • AnzeSmolej 23:15 07.februar 2016.

    Dolgo časa mi je bilo vseeno, ker mi je bilo lepo in se nisem sekiral, glas sem dal ZL in sanjal o lepem svetu! Nato je prišel maj 2015 in oči so se mi odprle. Spregledal sem laži. Evropa tone ...prikaži več v pogubo! Beli genocid je resničen! V roku ene generacije bo EU večinoma muslimanska. To vodi v pogubo. Nato pa javne osebnosti zaničujejo slovenijo in njen pomen, med drugim tudi z nadevnajem takih imen. Na TVju nam kažejo da vse kar je tuje je super in "obogati" naš kulturni prostor! Tak scenarij bi deloval samo če bi bilo tako povsod na svetu. A prilagajati se moramo samo evropejci, ostali lahko ohranijo svojo bogato kulturo, ampak NE naša rabi biti "dopolnjena". Res da je ime otroka majhna stvar in sem vpletel svetovno politiko v to, ampak dejstvo je da se vse začne pri malenkostih. Če bo vsaka nova SLOVENSKA mamica dala tuje ime (polovica je že tako ali tako južnjakov) ne bo več Slovencev zelo kmalu.Še veste zakaj so včasih moški nosili klobuke in se oblačili v skuknjiče tudi kadar so šli sa

  • McClain 16:52 07.februar 2016.

    to da so na 24kur ukinili komentarje samo dokazuje, kakopoln kufer imajo ljudje teh kvazi novinarjev, ki sploh novinarji niso,ampak prepisovalci iz CNN in youtuba.. Pravzaprav zalosten poklic cele dneve nekaj plankat... :-)