Magazin > VIP
58 ogledov

"Otroka sem naredil iz prve"

Ranko je ponosen novopečeni očka. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Komik Ranko Babič s svojo partnerko Natašo pričakuje prvega otroka. Bodoči očka nam je zaupal, da sta otroka, ki naj bi na svet prijokal prvega junija, načrtovala.

Kakšni so občutki?

Občutki so prečudoviti. Otroka sva načrtovala, tako da sem se že vnaprej pripravil, da se bom veselil.

 

Koliko časa sta načrtovala otroka?

Moram povedati, da sva ga delala čisto neobremenjeno, tako da sem ga res naredil iz prve. Dobesedno. Ko sem rekel prijateljem, da ga bom začel delati, sem jim čez en mesec lahko že povedal, da je noseča.

 

Na kaj ste najprej pomislili, ko ste izvedeli, da je partnerica noseča?

Bilo je res zanimivo. Sploh nisem mogel verjeti ... Je to sploh možno tako hitro? Kaj se dogaja? Potem pa sem ji v smehu rekel: "Da nisi bila ti že prej noseča in je bila tole samo potegavščina?" (smeh). "Si prepričana, da je moj?" (smeh)

 

Za kateri spol navijate?

Jaz navijam za punčko, Nataša (partnerica, op. a.) za fantka. Mislim, da je najbolje, da je prvi otrok punčka, drugi pa fantek, saj bo imel več privilegijev, ker bo imel starejšo sestrico, ki mu bo lahko priskrbela kakšno punco. Poleg tega ga bo lahko naučila, kako se je treba do njih pravilno obnašati.

 

Ste imena že izbrali?

Če bo punčka, bo Taja, za fantka pa imena še nisva izbrala.

 

Kaj mora znati otrok stand up komika?

Predvsem se mora naučiti biti sproščen, da bi bil vsaj polovico tako utrgan, kot je njegov oče, in vedeti mora, da Božiček ne obstaja.

 

Mu boste to že takoj povedali?

Ja, takoj. Da bo že pri treh letih hodil v vrtec in otrokom razlagal: "Kaj je s tabo, Božiček ne obstaja." (smeh)

 

Katera pa bo prva šala, ki mu jo boste povedali?

Kako sem ga naredil (smeh). "Fotr je prišel iz Beograda, je bil dva dni doma in potem je šel spet v Beograd. In ko se je spet vrnil domov, je bila mami noseča. Zdaj pa mi daj en lasek, da preverim DNK, če si res moj." (smeh)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.